Başsavcı Yalıncak'a Veda Töreni

Başsavcı Yalıncak'a Veda Töreni

Emekliye Ayrılan Balıkesir'in Bandırma Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Yalıncak, Uzun Yıllar Görev Yaptığı Bandırma Adliyesi'nden Alkışlar ve Çiçeklerle Uğurlandı.

Emekliye ayrılan Balıkesir'in Bandırma Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Yalıncak, uzun yıllar görev yaptığı Bandırma Adliyesi'nden alkışlar ve çiçeklerle uğurlandı.

Bandırma Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Yalıncak'ın son görev gününün bitiminde Bandırma Adliyesi bahçesinde düzenlenen veda töreninde duygusal anlar yaşandı. Adliye bahçesinde biraraya gelen savcılar, hakimler, adliye ve cezaevi personeli emekliye ayrılan Başsavcı Yalıncak'ı uzun süre alkışlayarak Adliye'den uğurladılar.

Veda törenine katılmak için Bandırma'ya giden İstanbul Şişli Cumhuriyet Savcısı Aydın Şen de Başsavcı Yalıncak'a hakimler ve savcılar adına çiçek ve şükran plaketi verdi.

Emekli olan Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Yalıncak'ın yerine 15 Temmuz 2007'ye kadar Savcı Ömür Topaç'ın vekalet edeceği belirtildi.

Bandırma'daki görevi sırasında ilçeye modern bir Adliye Sarayı yapılmasına da öncülük eden Ünal Yalıncak, 1997 yılından buyana Bandırma Cumhuriyet Başsavcılığı görevini yürütüyordu.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.