Baskı Fiyatları

Baskı Fiyatları

Baskı Fiyatları

Baskı Fiyatları

Bayrak baskısı, iş logonuzun veya mesajınızın bir bayrak üzerine basıldığı bir özel baskı şeklidir. İhtiyaçlarınıza ve bütçenize bağlı olarak farklı baskılar mevcuttur. Baskı fiyatları gündeme geldiği zaman bu tarz ürünlerin kullanım özelliklerine göre karşımıza farklı alternatif seçenekler çıkmaktadır. Bayrak baskı, bir kumaş malzeme üzerine baskı işlemidir. Bayrak baskısı, spor takımı bayrakları, askeri bayraklar ve okul kulüp bayrakları için yaygın olarak kullanılır.

En yaygın bayrak türü, baskılı polyester bayraktır. Bu bayraklar, renk vermesi için özel bir boya ile kaplanmış %100 polyester kumaştan yapılmıştır. Bu kaplama, bayrağın yüksek kaliteli görüntü ve metinlerle basılmasını mümkün kılar. Görüntü veya metin, özel bir yazıcı kullanılarak doğrudan bu kaplamanın üzerine basılacaktır. Böylece üst düzeyde baskı kalitesi sayesinde üst düzeyde tasarımlar karşımıza çıkmaktadır.

Bayrak baskısı, bayrakların farklı renk araçları kullanılarak basılması işlemidir. Pamuklu, polyester veya naylon kumaşlara yapılabilir. İşlem, boyama, yıkama ve kurutma gibi çeşitli baskı ve bitirme aşamalarını içerir. Bayrağın basılacağı kumaşa renk katmak için boyama yapılır. Baskı fiyatları konusunda detaylı bilgi alma için https://bayraksantekstil.com.tr/ internet sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.