Başkent'te Bomba Paniği

Başkent'te Bomba Paniği

Başkent'te akşam saatlerinde dört ayrı yerde polis ekiplerine bildirilen şüpheli paketler, çevrede bulunanlara korkulu dakikalar yaşattı.

Ankara'nın en işlek caddelerinden olan Sakarya Caddesi'nde bir büfe yanına bırakılan paket, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından polis ekiplerine bildirildi. Olay yerine kısa sürede intikal eden polis ekipleri, paketin çevresinde geniş güvenlik önlemi alarak, caddeyi araç ve yaya trafiğine kapattı. Bomba imha ekiplerinin yaptığı çalışma sonrası fünye ile etkisiz hale getirilen paket boş çıktı. Çankaya Yıldızevler Mahallesi Gökçek Sitesi içerisindeki kaldırım üzerindebulunan bir çanta, vatandaşlar tarafından polis ekiplerine bildirildi. Site giriş ve çıkışlarını kontrol altına alan polis ekipleri, paket çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Bomba imha ekipleri tarafından fünye ile patlatılan paket içerisinden eşarp çıktı. Gece saatlerinde bir diğer şüpheli paket ihbarı Beşevler Kavşağı'ndan bildirildi. Polis ekiplerinin yaptığı çalışmalarda fünye ile etkisiz hale getirilen çantadan bez parçaları çıktı. Saat 23.00 sıralarında Gölbaşında bir mağazanın önünde şüpheli bir

çanta olduğu ihbarını alan polis ekipleri, çanta çevresinde geniş güvenlik önlemleri alarak, gerekli çalışmalarını gerçekleştirdi. Uzman ekiplerin yaptığı çalışmalarda paketin boş olduğu anlaşıldı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.