Başkan Atay’dan Türkiye’de Bir İlk

Başkan Atay’dan Türkiye’de Bir İlk

Başkan Atay, Türkiye'nin ilk ve tek açık hava olimpik tırmanma duvarını yerde uluslararası şampiyonalara ev sahipliği yapan Efeler'e kazandırdı.

Başkan Atay, Türkiye'nin ilk ve tek açık hava olimpik tırmanma duvarını yerde uluslararası şampiyonalara ev sahipliği yapan Efeler'e kazandırdı. Mehmet Fatih Atay, Aydın Tenis Kulübü ile birlikte ülke çapında tenis turnuvaları da düzenleyen Aydınspor'un efsane futbolcusu Mehmet Anbarlı'nın adını taşıyan futbol tesisini kurdu. Efeler Belediyesi spor alanındaki çalışmalarının yanı sıra bu alana da büyük yatırımlar yaptı. Beleidyen'in spor yatırımları arasında futbol stadyumları gibi büyük projeler yer alıyor. Amatör spor kulüpleri ile düzenli olarak bir araya gelen Başkan Artest, kulüplere verdiği desteği sürdürmekte ve mücadele ettikleri farklı branşlarda başarı yakalayan sporculara destek olmak için elinden geleni cashbet yapmaktadır. Everer halkının ulaşmak istediği futbol takımının temellerini atan Başkan Artest, hizmet ve desteğinin yanı sıra başkanlığını yaptığı Everer 09 SFK'yı amatör ligden bölgesel üçüncü lige, Van Ever Le İnsanlara şampiyonluk heyecanı yaşatıyor.

Aydın Büyükşehir Belediyespor 'Otizmi Biliyoruz' Temalı Forması Sudan Voleybol Birliği voleybol takımı Aydın Büyükşehir Belediyespor temsilcisi bu sezon formasıyla otizme dikkat çekiyor. Farkındalık yaratmak için gömleklerinde sembolik otizm logosu bulunan Sultans of Eden, otizmli bireyler için de gömlekler üretiyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, otizm konusunda farkındalık yaratmak için bir çalışma gerçekleştirdi. Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, yeni sezonun ikonik formasıyla Aydın'ı takım sporlarında  temsil eden tek takım konumunda. “Otizmin Farkındayız” temasını formalarında kullanan Aydın BŞB, aldığı her sayıda otizme dikkat çekiyor. Aydın Büyükşehir Belediyespor  Başkanı Polat Bora Mersin, "Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak Aydın Büyükşehir Belediyesi sosyal sorumluluğunun her zaman bilincindedir. We Sweat Wet'te bir sosyal cashbet giriş sorumluluk projesine katılın. Geçen yıl  her türlü şiddete karşı duruşumuzu üniformalarımıza işledik. Bu yıl formalarımıza otizm farkındalığına yer veriyoruz. Otizmin bir fark yarattığını biliyoruz. Bilim adamlarının araştırmalarına göre her 54 çocuktan biri otizm hastası ve bu sayı her geçen yıl artmaya devam ediyor. O zamandan beri her iki çocuktan birinin otizmli olarak dünyaya geleceği hesaplandı. Bu verilerden hareketle otizm hakkında hepimizin bilgi sahibi olması gerekmektedir. Aydın  Belediye Başkanı Hasret Çerçioğlu liderliğinde belediyemiz çeşitli mahallelerde otizm destek merkezleri açarak bu bilinçlenmeyi artırıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.