"BAŞARILI OLACAĞIM"

"BAŞARILI OLACAĞIM"

Oldukça istikrarlı bir ismin var. Soyunma odasında hangi karaktere paralelsiniz? Dries Mertens: Maçtan önce soyunma odasında daha sakinim. Bu yüzden yapmam gereken şeye odaklanıyorum.

Oldukça istikrarlı bir ismin var. Soyunma odasında hangi karaktere paralelsiniz? Dries Mertens: Maçtan önce soyunma odasında daha sakinim. Bu yüzden yapmam gereken şeye odaklanıyorum.

"BAŞARILI OLACAĞIM"

Galatasaray taraftarı için yapmak istediğin bir şey var mı? Dries Mertens: Burada olmaktan gurur duyuyorum. Özellikle yurt dışından gelen arkadaşlarım izlediğinde Türkiye Süper Ligi'nin ne kadar saygın bir yer olduğunu görüyorlar. Hayranlarımıza buraya bir şeyler kazanmak için geldiğimi ve kazanacağımı söylemek istiyorum.

Son olarak şunu sormak istiyorum: Galatasaray'a katılmadan önce Galatasaray'ı ne kadar iyi tanıyordunuz ve Galatasaray hakkında ne babilonbet düşünüyorsunuz? Dries Mertens: Galatasaray'a gelmeden önce bana Galatasaray'ın oldukça büyük bir kulüp olduğu söylendi ve geldiğimde bunu gördüm. Stadımız da oynamak çok keyifli.

2022 FIFA Dünya Kupası tatilinde 12 günlük tatile çıkan Fenerbahçe Futbol Takımı bir kısmı basına açık olan akşam antrenmanları ile antrenmanlara start verdi Teknik Direktör Jorge Jesus yönetiminde meydana getirilen antrenman düz koşu ve ısınmayla başladı. Sonrasında futbolcular, antrenmanın basına açık olan son bölümünde ise pas istasyon emek vermesi gerçekleştirmiş oldu.

Sarı-lacivertli takım Attila Szalai ve Altay Bayındır’a ulusal takımlarda vazife aldıklarından dolayı iki gün izin verilirken, tedavisi devam eden Luan Peres takımdan ayrı düz koşu yapmış oldu. Peres dışındaki tüm futbolcular takımla beraber babilonbet giriş çalışmalara katılırken, Valencia ve Batshuayi de Dünya Kupası’nda vazife yaptıkları için idmanda yer almadı. Öte taraftan teknik kurul ve futbolcular, antrenman öncesi ‘Hanıma Şiddete Sıfır Hoşgörü’ yazılı pankartla poz verdi.

Gündüz iyi durumda çalışan siyah beyazlılar, akşam sınava girdi.

Spor Toto Süper Lig'e verdiği aranın ardından dün Ümraniye Nevzat Demir'in sahasında toplanan Beşiktaş, ilk antrenmanını yaparak günü ikili mücadele ile noktaladı. Antrenmanlarına sabah saatlerinde kapalı alanda, ardından sahada devam eden futbolcular, akşam stat ve taktik antrenmanlarını yaparak akşam testi yaptı. Teknik Direktör Şenol Güneş, basına açık olarak gerçekleştirilen antrenmanın ilk 15 dakikasında oyuncularla kısa bir görüşme yaptı. Isınma hareketlerinin ardından kısıtlı alanda oyuncular kontrol edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.