Bartın ve Tekirdağ'dan akaryakıt girişi

Bartın ve Tekirdağ'dan akaryakıt girişi

Ham petrol ve akaryakıt türlerinin serbest dolaşımı giriş işlemlerinin yapılacağı gümrük genel müdürlüklerine Bartın ve Tekirdağ Gümrük Müdürlüğü eklendi.

Ham petrol ve akaryakıt türlerinin serbest dolaşımı giriş işlemlerinin yapılacağı gümrük genel müdürlüklerine Bartın Gümrük Müdürlüğü ile Tekirdağ Gümrük Müdürlüğü eklendi.
Gümrük Müsteşarlığı'nın ilgili tebliği Resmi Gazete’de yayımlandı. Yapılan değişiklik ile ham petrol ve akaryakıt türlerinin serbest dolaşımına ilişkin giriş işlemleri rafineriler ile Kırıkkale Orta Anadolu Rafineri Gümrük Müdürlüğü, Antalya Gümrük Müdürlüğü, Gemlik Gümrük Müdürlüğü, Hopa Gümrük Müdürlüğü, Haramidere Akaryakıt Gümrük Müdürlüğü, İsdemir Gümrük Müdürlüğü, İskenderun Gümrük Müdürlüğü, Aliağa Gümrük Müdürlüğü, Gebze Petrokimya Ürünleri İhtisas Gümrük Müdürlüğü, Yarımca Gümrük Müdürlüğü, Derince Gümrük Müdürlüğü, Ataş Rafineri Gümrük Müdürlüğü, Samsun Gümrük Müdürlüğü, Trabzon Gümrük Müdürlüğü, Bartın Gümrük Müdürlüğü ve Tekirdağ Gümrük Müdürlüğü’nden yaptırılabilecek



ANKA

 
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.