Barış Akarsunun Sağlık Durumu Ciddiyetini Koruyor…

Barış Akarsunun Sağlık Durumu Ciddiyetini Koruyor…

Orkun Türe Özel Bodrum Hastanesi'nden bildiriyor: "Sanatçının sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Hastane hayranlarıyla dolup taşıyor"

ORKUN TÜRE HASTANEDEN BİLDİRİYOR...



Özel Bodrum Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Bedrettin Ulusoy yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Barış Akarsu’nun kafatasında kazaya bağlı olarak çok ciddi kanamalar ve kırıklar var.Gece tomografide bu bulgular saptandıktan sonra sabah tekrar kontrol tomografisi çekildi.Kontrol tomografisinde çok belirgin bir düzelme ne yazık ki gözlenemedi.Ayrıca nörolojik bulgular dediğimiz his,güç gibi bulgularda da henüz erken dönemde bir iyileşme gözlemedik.Barış Bey’e bu tür vakalar için standart tedavi olan anti ödem tedavisi uygulanmaktadır.Kendisi hala derin komadadır.Küçük bir umut da olsa o umut için bekliyoruz.Ancak durumunun ağır olduğunu ifade etmem gerekiyor.Hastayı yoğun bakım koşullarında gözlüyoruz” dedi.

Barış Akarsunun sağlık durumu ile ilgili olarak saat 23:00 itibari ile Özel Bodrum Hastanesinden aldığımız bilgiye göre ise, Akarsu’nun tansiyonu normal ancak kalp atışında düzensizlik olduğu belirtilirken kazadan sonraki 48 saati atlattığı takdirde düzelme ihtimalinin artabileceği açıklandı. Öte yandan Akarsu’ya odasında sürekli olarak müzik dinletilmesi dikkat çekti.

Ayrıca, Afrodit lakaplı Banu Alkan Özel Bodrum Hastanesine gelerek, Barış Akarsunun yakın arkadaşı ve aynı zamanda Yalancı Yarim dizisindeki rol arkadaşı olan Merve Sevi’yi teselli etti.





HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.