Barış Akarsu’nun Durumu Kritik…

Barış Akarsu’nun Durumu Kritik…

Orkun Türe olay yerinden son durumu bildiriyor..

Orkun Türe olay yerinden bildiriyor...

29 Haziran Cuma günü 28. yaş günü partisine gitmekte olan Şarkıcı-Oyuncu Barış Akarsu Bodrum-Torba kavşağında geçirdiği trafik kazasının ardından Özel Bodrum Hastanesinde tedavi altına alındı.

Barış Akarsu'nun sağlık durumu ciddiyetini korurken, araç içerisinde bulunan Nalân Kahraman ve Zeynep Koçak hayatını kaybetti.

Barış Akarsu’nun son durumu hakkında Özel Bodrum Hastanesi Başhekimi Uz. Dr.Bedrettin Ulusoy ve Beyin Cerrahı Abdullah Servet tarafından yapılan basın açıklaması şu şekilde;

“‘Dün gece saat 22.00 sıralarında Ambulans ile Özel Bodrum Hastanesi’ne ulaştırılan Barış Akarsu’nun getirildiğinde solunum ve kalp fonksiyonları tamamıyla durmuştu. Özel Bodrum Hastanesi Reanimasyon Uzmanı Dr. Sedat Harman ve ekibimiz tarafından gösterilen yoğun çabalar sonucunda hastamızın kalp ve solunum fonksiyonları geri getirildi. Geçirdiği kazaya bağlı olarak kafasında ve beyninde ciddi travmalar var. Dün geç vakitte de sizlere basın açıklaması yapmıştım. O zaman da çok ciddi bir beyin yaralanması olduğunu ve ciddi bir hayati tehlikesi olduğunu belirtmiştim. Dünden bu yana Barış Akarsu’nun durumunda bir değişiklik olmadı. Derin koma hali ve beyin ödemi devam ediyor. Beyin kanaması nedeni ile beyin ameliyatı gerektiren bir durum yok. Beyinde yaygın bir hasar, eziklik ve ödem söz konusu. Bu durumun tıbbi tedavisi antodem tedavidir. Bu tedavi tüm dünyada standart olan klasikleşmiş bir tedavidir. Biz bugün kontrol tomografisi çektik. Kontrol tomografisinde maalesef beyin ödeminde bir gerileme sağlanamadığı görülüyor. Aynı tedaviyi devam ettiriyoruz. Sevilen bir kişi olması nedeni ile ve basından duyulması nedeni ile İstanbul, Ankara ve İzmir’den beyin cerrahı arkadaşlar da aradılar. Biz kendilerine gerekli bilgileri verdik. Onlardan herhangi bir öneri gelirse bu öneriyi göz önünde bulunduracağız. Barış Akarsu’nun yoğun bakımda tedavisi sürüyor”.

Öte yandan, Nalân Kahraman’ın cenazesi abisi Kenan Kahraman tarafından Özel Bodrum Hastanesi morgundan alınarak İstanbul’a gönderildi. Zeynep Koçak’ın ise Bodrum Devlet Hastanesi’nde bekletildiği öğrenildi. Akarsu’nun yakınları ve sevenleri hastaneyi ziyaret etmeye devam ediyor.

Orkun Türe son gelişmeleri bildirmeye devam ediyor...








HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.