Bakırköy'de patlama: 14 kişi yaralı

Bakırköy'de patlama: 14 kişi yaralı

Bakırköy'de bir mağaza önünde patlama oldu. Ebuziya Caddesi üzerinde saat 15.30 sıralarında meydana gelen patlamada, ilk bilgilere göre 14 kişi yaralandı.

Bakırköy'de bir mağaza önünde patlama oldu.

Ebuziya Caddesi ile İstanbul Caddesi'nin kesiştiği yerde saat 15.30 sıralarında patlama meydana geldi. Patlamanın şiddetinden çevredeki, işyerlerinin camları kırıldı. Bu sırada yaralananlar oldu.

Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nden Fatoş Aslan, hastanelerine biri ağır olmak üzere 10 yaralının geldiğini söyledi. 9 kişinin ayakta tedavi edilmekte olduğunu belirten Fatoş Aslan, bir kişinin ise kafa travması sonucu durumunun ağır olduğunu söyledi.

14 KİŞİ YARALI OLARAK HASTANELERE KALDIRILDI

Bakırköy'de meydana gelen patlamanın ardından çevredeki hastanelere 14 yaralı kaldırıldı. Alınan bilgiye göre, Ebuziya Caddesi'nin girişindeki bir bankın altına yerleştirilen bomba, saat 15.30 sıralarında büyük bir gürültüyle patladı.

Patlamanın ardından olay yerine gelen ambulanslarca Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Özel Acıbadem Hastanesi'ne 14 yaralı ulaştırıldı. Patlama nedeniyle çevredeki çok sayıda iş yerinin camlarının kırıldığı görüldü.

Çevrede gerekli önlemleri alarak inceleme yapan polis, patlamaya ses bombasının neden olduğunu belirledi. Olayla ilgili başlatılan çalışmalar sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.