Bakan Koç: 'Turp gibiyim'

Bakan Koç: 'Turp gibiyim'

Bozdoğan Hükümet Konağı önünde Atatürk anıtının açılışına katılan Bakan Koç, efelerin davetini kırmayarak zeybek oynadı.

AYDIN -Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, Türk Hava Yolları (THY) işçilerinin turizm sezonu ortasında grev yapmalarını istemediğini belirterek, "İnşallah sendikacılarımız turizm mevsiminin tam ortasında böyle bir grev eylemine girmezler" dedi.


Geçtiğimiz haftadan beri memleketi Aydın'ın ilçelerinde açılışlara katılan Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, bugün Bozdoğan ilçesinde çeşitli açılışlara katıldı. Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç'a açılışlarda Aydın Valisi Mustafa Malay, AK Parti Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk, İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Hakkı Eser, Özel İdare Genel Sekreteri Halil İbrahim Aktemur eşlik etti. Gittiği yerlerde halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Bakan Koç, bütün vatandaşlarla tokalaşıp vatandaşların gönlünü alıyor.

 

Bugün ilk olarak Bozdoğan ilçesi Hükümet Konağı önüne yaptırılan Atatürk anıtının açılışına katılan Bakan Koç, burada zeybek oynayan efelerin davetini kırmayarak zeybek oynadı. "Gördüğünüz gibi turp gibiyim.Sağlığımda birşey yok" diyerek tek başına başladığı zeybek oyununa efeleri de davet eden Bakan Koç, efenin tek oynamadığını da gösterdi. Daha sonra Kemer Barajına giden ve 20 köyün yararlandığı yolun genişletme çalışmalarının başlatılması törenine katılan Bakan Koç, daha sonra da Amasya Köyünde içme suyu şebekesinin açılışını gerçekleştirdi.

 

Bakan Koç, THY işçilerinin grev başlatmayı düşündüklerine yönelik sorduğu bir soruya ise "İnşallah sendikacılarımız turizm mevsiminin tam ortasında böyle bir grev eylemine girmezler. Türk Hava Yolları yöneticileri de bir uzlaşmanın yolunu ararlar. Ben turizmimizin patlama yaptığı rekorlara koştuğu bir devrede bu gibi bir durumun olmayacağı kanaatini taşımaktayım" şeklinde cevap verdi.


Türkiye Turizm





HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.