Bağlama Büyüsü Nedir

Bağlama Büyüsü Nedir

Bağlama Büyüsü Nedir

Bağlama Büyüsü Nedir

 Bağlama büyüsü ne işe yarar Hayırlı olsun, şerli olsun birçok maddede bağlama büyüsü denilen bağlama işlemleri yapılır. Biraz da bu bağlama türünden bahsedelim.

Medyum tarafından yapılır, Âşık olmak suretiyle insanları birbirine bağlamak, insanları birbirine işkence, sevgi veya getirmek amacıyla bağlamak, aldatıcılar ve düşmanlar aleyhinde konuşmasın diye dil bağlamak, hırsızlık için hırsızlara yapılan çeşitli bağlar, sidik bağları, bonolar. Boyun eğdirmek için tasarlanmış prangalar, düşmana eziyet etmek için yapılan çeşitli bağlar, talih, gıda, talih, bağ, bahçe için yapılan bağlar gibi rızık bağları.

Papaz Büyüsü Nedir?

 Bu seferki konumuz papaz büyüsü. Bazılarına göre rahipler büyü yapar ve sadece rahipler bozar. Bazılarına göre rahipler tarafından yapılır ve zarar görmesi çok zordur. Bazılarına göre günümüzde rahiplerin büyüsü, kara büyünün yeniden adlandırılmasıdır ve bu adla anılır.

 Kendi yorumlarıma geçelim. Okült ilimlerin bir parçası olan hava ilminin büyüsünü bozacak yöntemler sunulurken bu konuya da değinilmiştir. Büyü bozmanın yolları arasında çeşitli atkılar, tılsımlar, ayetler, dualar ve büyüler, düşmanlar, çemberler ve papazın büyüsünü bozmak için formüller yer alır. Aslında rahipler normal şartlar altında büyü yapmazlar. Rahipler, Hristiyanlık dediğimiz dinin din görevlileridir. Nasıl ki imamlarımızın görevi sihir yapmak değil, İslam'ın emir ve yasaklarını yaymak ise, rahiplerin görevi de dinlerini yaymak ve öğretmektir. Bu nedenle, büyüyü doğrudan rahiplerle ilişkilendirmeyin.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.