Bağdat Caddesi'nde pes dedirten görüntü!

Bağdat Caddesi'nde pes dedirten görüntü!

İstanbul’un en ünlü caddelerinden Bağdat Caddesi’ne havanın güneşli olması nedeniyle vatandaşlar bugün de akın attı.

İstanbul'un en ünlü caddelerinden Bağdat Caddesi'ne havanın güneşli olması nedeniyle vatandaşlar bugün de akın attı. Bazı vatandaşlar sosyal mesafe kuralına uymaması dikkat çekti.

Havanın sıcak olmasıyla birlikte çok sayıda vatandaş evde kal çağrılarına uymayarak caddelere akın etti. İstanbul'un en ünlü caddelerinden Bağdat Caddesi dün olduğu gibi bugün de vatandaşların akınına uğradı.

BAĞDAT CADDESİ’NDEKİ VATANDAŞLARIN RAHAT TAVRI

Bağdat Caddesine adeta dolduran vatandaşların rahat tavırları ise pes dedirtti. Bazı vatandaşlar salgına aldırış etmeden yürüyüş yaparken bazıları da alışveriş yaptı. Çoğu vatandaşın maske taktığı görülürken, bazıları da maskesiz caddeye çıkması dikkat çekti.

Sosyal mesafe kuralına uymayan vatandaşların yanında, restoran önlerinde kuyruklar oluşturanlar da oldu. Öte yandan, araç trafiğinin caddede önceki günlere göre arttığı görüldü.

“CADDE HALKI YÜRÜMEYE ALIŞKINLAR”

Caddedeki iş yerinde çalışan vatandaşlardan biri Kadıköy halkının bu caddede yürümeden duramayacağını belirterek, ‘"Normalde çıkmasalar daha iyi olur. Yürüyüş için buranın halkı her zaman çıkıyor ama çıkmamalarını tavsiye ediyorum. Evlerinde kalsınlar. Havadan dolayı çıkıyorlar. Buranın halkı güneşi gördüğü zaman hemen dışarı çoklar. Bu caddede yürümeden duramazlar" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.