Bağcılar'da TIR kazası; 1 ölü

Bağcılar'da TIR kazası; 1 ölü

İstanbul Bağcılar'da TEM otoyoluna çıkış yapmak isteyen TIR, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda hakimiyetini kaybederek tabela direğine çarptı. Sürücü hayatını kaybetti

Bağcılar'da meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Bursa'dan yüklenen tekstil ürünlerini İkitelli'ye getiren Nihat Ardeşen yönetimindeki 34 AE 0406 plakalı TIR, TEM Otoyolu bağlantısından Basın Ekspres Yolu'na dönmek istedi. Bu sırada yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan TIR, önce bariyerlere, ardından da tabela direğine çarptı.

Araçta sıkışan Ardeşen'in, polis, itfaiye ve sağlık görevlilerince yürütülen çalışmalar sonucu dışarı çıkarıldığında öldüğü anlaşıldı. Aynı araçta bulunan Haşim Hasanov ise vücudunda oluşan kırıklar nedeniyle Dr. Sadi Konuk Bakırköy Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ardeşen'i kurtarma çalışmaları sırasında nakliye firması görevlileri oldukları belirtilen bazı kişilerin araçtan yola savrulan kumaş ve benzeri malzemeleri toplamaya çalışması dikkat çekti. Polis, güvenlik gerekçesiyle mal sahibi olmayan bu kişilerden bazılarının kimliklerine el koydu. Aynı ilçede meydana gelen diğer kazada da Alim Günaydın'ın kullandığı 28 K 0033 plakalı kamyon, yağışın etkisiyle kontrolden çıkarak Mahmutbey Viyadüğü'nden aşağı düştü. Olaydan hafif yaralı olarak kurtulan Günaydın, hastaneye kaldırıldı.



AA

 
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.