Bafra 10. Kavun Karpuz Yarışması

Bafra 10. Kavun Karpuz Yarışması

Bafra Ovası'nda karpuz ve kavun üretiminde marka olmayı hedefleyen "10. Kavun Karpuz Yarışması", 11 Ağustos'ta yapılacak.

Bafra Belediyesi tarafından düzenlenen "10. Kavun Karpuz Yarışması", 11 Ağustos'ta yapılacak.


Alparslan Türkeş Parkı yanında bulunan fuar alanında gerçekleştirilecek Kavun Karpuz Yarışması saat 14.00'de başlayacak. Türkiye'nin en önemli beş ovasından biri olan Bafra Ovası'nda karpuz ve kavun üretiminde marka olmayı hedefleyen ve bu hedefine emin adımlarla ilerleyen Bafralı üreticilerin, önemli bir organizasyon olarak düşündükleri yarışmaya geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

 

Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş, belediye olarak her alanda olduğu gibi tarımsal gelişimimiz konusunda ellerinden gelen girişimi ortaya koymayı amaçladıklarını belirterek, "Bafra karpuz ve kavunu gerek iç ve gerekse dış pazarda hatırı sayılır oranda alıcı bulmaya başladı. Bizler de düzenlediğimiz yarışmayla üreticilerimizi daha kaliteli ve lezzetli ürün yetiştirme konusunda teşvik etmeyi amaçlıyoruz. Bu noktada bizleri geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da destekleyen Samsun İl Tarım Müdürlüğü, İlçe Tarım Müdürlüğü ve Bafra Ziraat Odası'na teşekkür ediyorum. Yarışmamıza katılarak ürünlerini sergileyecek olan öz güven sahibi Bafralı üreticilerimize de şimdiden başarılar diliyorum." dedi.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.