Babanıza küçük mucizeler hediye etmek ister misiniz?

Babanıza küçük mucizeler hediye etmek ister misiniz?

LÖSEV (Lösemili Çocuklar Vakfı) Babalar Günü öncesi “İyilik en güzel hediyedir” sloganıyla yola çıkarak, hediye arayışında olanlar için babalara özel küçük mucizeler hazırladı.

Çocukları lösemiye yakalanan ailelerin tedavisi için LÖSEV'in Lösemili Çocuklar Köyü’nde kurduğu atölyelerinde anneler, el emeği ile ürettikleri birbirinden güzel ürünlerle LSV Dükkan markası altında, çocukların tedavisine destek oluyor. Çocuğu iyileşen anneler atölyeye gönül bağı ile daha sıkı bağlanırken, hem üretime katkı sağlıyor hem de diğer annelere moral veriyor.

Dünyanın en özel günlerinden biri olan “Babalar Günü” yaklaşırken Lösemili Çocuklar Köyü'ndeki atölyelerde heyecan içinde bir çalışma var. Sabah erken saatlerde bir araya gelen anneler, gelirleri lösemili çocukların tedavisinde kullanılacak olan ürünleri hep birlikte hazırlıyor. Anneler üretirken emeklerine sevgiyi katıyorlar ortak özellikleri ise çocuklarının bir zamanlar lösemi hastası olması.

Bu özel günde babalarına en güzel hediyeyi almak isteyenler için artık çok renkli bir seçenekleri var. Bir LÖSEV kuruluşu olan LSV Dükkan, birbirinden renkli ve doğal ürünleri, hayatlarında ki en özel erkeklere alternatif bir hediye vermek isteyen herkesin beğenisine sunuyor.

 İyiliğin lezzete dönüştüğü el emeği kurabiye ve çikolatalar, doğa dostu malzemelerden üretilen iyi şans bebekleri ve güne özel “Canım Babam” yazılı yastıklar, seramik süsler ve babalara özel kupalar bu hediyelerden sadece bir kısmı. Sizlerde babalarınıza iyilik dolu küçük mucizeler hediye edebilirsiniz.

 LÖSEV Genel Koordinatörü Hülya Ünver Löseminin sadece çocuğun değil tüm ailenin hayatını etkilediğini hatırlatarak, atölyelerin günümüze gelen sürecinde, önce ipliği iğneye geçirmeyi sonra düğme dikmeyi öğrendiklerini belirtiyor. Ünver; “Rehabilitasyon amaçlı başlayan atölye çalışmalarımız annelerimizin fedakar ellerinde bir markaya dönüştü. Verimlilik esaslı çalışıyorlar, sadece kendi psikolojileri için değil, bu kuruma katkı ve daha çok çocuk iyileşsin diye el emeği göz nuru ile bu ürünleri üretiyorlar. Çocuğunun tedavisi biten annelerle tedavisi süren annelerin aynı ortamda olması birbirlerine umut aşılıyor. 'Biz bu hastalığı yendik sizde başaracaksınız' diyorlar. Bu dayanışma çocukların tedavi başarı oranını arttırıyor. Bu yüzden “En Güzel” hediyeleri babalarının beğenisine sunmak isteyenler online olarak, www.lsvdukkan.com ’u ziyaret edip internet üzerinden sipariş verebilir ve çeşitli AVM’lerde açılan stantlarımızdan alışveriş yaparak  çocuklarımızın hayallerine dokunabilirsiniz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.