Aykosan Sanayi Sitesi’nde, yine Mehmet Necmi Uslu ve yönetimi seçildi!

Aykosan Sanayi Sitesi’nde, yine Mehmet Necmi Uslu ve yönetimi seçildi!

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde, 300 dönüm arazi üzerine kurulan, 3 bin iş yerinin bulunduğu ve 30 bin kişinin istihdam edildiği, Aykosan Sanayi Sitesi genel kurulunda yine Mehmet Necmi Uslu ve yönetimi seçildi.

DİVAN BAŞKANLIĞI’NI MUSTAFA KESKİN YAPTI

Aykosan Sanayi Sitesi’nin genel kurul seçiminde divan başkanlığını, İstanbul’un tanınmış ve sevilen isimlerinden biri olan, aynı zamanda Maslak Oto Sanayi Sitesi Başkanı ve İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi olan Mustafa Keskin yaptı.

osb-yonetim-kurulu-uyesi-mustafra-keskin-aykosan-sanayi-sitesi.jpg

İŞTE, MEHMET NECMİ USLU’NUN YÖNETİMİ

Mehmet Necmi Uslu’nun başkanlığında oluşan Aykosan Sanayi Sitesi yönetimde; Mecit Yılmaz, Ömer Selim Abi, Serkan Garip, Salli Yeşildaş, Mehmet Karaman, Servet Demirkılıç, Esher Şahin, Adem Alay, Şenel Güngör, Ramazan Bayhan, Ali Narin, Hasan Demirkılıç, Hacı Kurt, Ekrem Gür, Ersin Fatih Kuyumcu, İsmail Çetin ve Akif Koca yer aldı.

aykiosan-sanayi-sitesi-mehmet-necmi-uslu-ve-yonetimini-tercih-etti-amp.jpg

USLU VE YÖNETİMİ OLMAZ DENİLENLERİ YAPMIŞTI

Aykosan Sanayi Sitesi’nin hiçbir üyesine yük getirmeden, geçmiş tüm borçlarını öder hale getiren, bankaların kara listeye aldığı sitenin sicilini temizleyerek olmaz denilenleri yapan, Mehmet Necmi Uslu ve yönetimi, Aykosan Sanayi Sitesi’nin itibarını layık olduğu değere taşımıştı.

AYKOSAN’I DEĞNEKCİLERDEN KURTARMIŞTI

Mehmet Necmi Uslu ve yönetimi, aldıkları tüm tehdit ve baskılara rağmen, Aykosan Sanayi Sitesi’nin sokaklarını işgal eden değnekçilerden temizlemişti.

Aykosan Sanayi Sitesi, kontrolsüz ve denetimsizlikler yüzünden, bölgede adeta açık ve serbest otopark yeri olarak kullanılır haldeydi. Uslu ve yönetiminin aldıkları stratejik kararlarla, araç sirkülâsyonunu Aykosan Sanayi Sitesi için fayda sağlayacak hale getirmişti.

Aykosan Sanayi Sitesi’nin otopark sorununu çözmek için, yönetim seferber olup, kararlı, titiz çalışmaları ve atıl alanların imar ederek, Aykosan Sanayi Sitesi’ne 17.000 metrekarelik otopark yapmıştı.

AYKOSAN SANAYİ SİTESİ’NE CAMİ KAZANDIRDI

Mehmet Necmi Uslu ve yönetimi, 30 yıldır yılan hikâyesine dönen, 30.000 kişinin istihdam edildiği, Aykosan Sanayi Sitesi Cami inşaatını, tüm olumsuzluk ve pandemiye rağmen, sitenin bütçesini kullanmadan, hayırseverlerin yardımları ve cami derneği desteğiyle ibadete açmıştı.

aykosan-sanayi-sitesi-baskani-mehmet-necmi-uslu.jpg

USLU VE YÖNETİMİNDEN MESAJ: “ARTIK, ESKİ AYKOSAN YOK!”

Aykosan Sanayi Sitesi’nin değerine değer katan, Mehmet Necmi Uslu ve yönetimi yayınladığı mesajda; “Bütün Aykosanlılar ve bölgedeki herkes, artık şunu bilmek ve kabullenmek durumundalar, artık eski Aykosan yok. Görev süremizde, yaptığımız onca hizmetlere rağmen, Aykosan Sanayi Sitesi için, bizlerin yapacak daha çok işleri var..!” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.