Ayazağa'dan Sarıgül'e; ‘Nişantaşı’na suni kar, Ayazağa’ya çamur’

Ayazağa'dan Sarıgül'e; ‘Nişantaşı’na suni kar, Ayazağa’ya çamur’

Ayazağa'ya ait olan arazilerin Mustafa Sarıgül’ün Meclisi olağanüstü toplantıya çağırarak kendi sahibi olduğu Şişli Meslek Yüksek Okuluna bağışlaması Ayazağa Halkı tarafında ilginç dövizlerle protesto edildi.

SARIGÜL’E İLGİNÇ SİTEM

Ayazağa Halkı Sarıgül’ü protesto ederken mizah gücünü de gösterdi.

Nişantaşı'na suni kar, Ayazağa'da çamur

Ayazağa, Ayazağa olalı böyle zulüm görmedi

Trafiği nasıl çözersin Sarıgül? Sevgiyle

Adamsın ama Nişantaşı'na kar yağdırtan kardan adam

Özel vakfına kamusal arsa. Söyle Sarıgül bu nasıl pasta?”  

Halkın vergisi, halkın binası. Özel okul neyin nesi?

Nişantaşı bal dök yala, Ayazağa avucunu yala

Korku imparatorluğuna son, Ayazağa yedirmez arsalarını

SARIGÜL SORUNLARI BIRAKTI ARSALARI ALIP GİTTİ

Önümüzde önemli bir yerel seçim var. Bu seçim Ayazağa-Huzur ve Maslak mahalleleri için daha özel ve daha önemli bir seçim. Bu 3 mahallemiz seçimden önce Şişli’ye seçimden sonra Sarıyer’e bağlı olacak. Bizler sorunlarımızla, problemlerimizle, güzelliklerimizle, gelirlerimizle ve değerlerimizle yeni belediyemizi beklerken görünen o ki Şişli Belediyesi Başkanı Mustafa Sarıgül sorunlarımızı ve dağlar kadar problemlerimizi devir edecek ama değerlerimizi, kültür merkezimizi ve çok değerli arsalarımızı devir etmeyecek. Alilerimizle oturacağımız, çay içeceğimiz bir mekân yok. Ayazağalı yüzme havuzu istiyor, oyun ve eğlence alanları istiyor, dinlenme alanları istiyor, bu arsaları ve kültür merkezi çalıp götürülürse nerede yapılacak bu sosyal etkinlikler?

SARIGÜL SÖZÜNDE DURMADI!

Bir yıl önce arsa devirleri için aldığı kararlar mahkeme tarafından iptal edilen ve Ayazağa meydanında bu karara uyacağını ve arsaları Ayazağa’ya bırakacağını açıklayan Mustafa Sarıgül, verdiği sözü yine tutmayarak tekrar meclis kararı almış ve 60 dönümlük arsaları kendine yakın vakıflara devir etmiştir.

AYAZAĞA SORUNLARLA BOĞUŞUYOR

Bu üç mahallemizde hiç bir boş arsa, spor salonu ve sosyal tesis yokken, sonradan oluşan boş arazilerin halkın faydasına kullanılması gerekirken, imarsız ve plansız pek çok yerimiz varken, çarpık yapılaşma sorunlarıyla boğuşurken, otopark eksikliği, otobüs yollarının darlığı, eğitim yerlerinin yetersizliği gibi pek çok sorunumuz varken, halkın menfaati için kullanılması gereken yerlerin vakıflara devir edilmesini ne vicdan kabul eder nede bizler kabul ediyoruz. Bu kararlara karşı suç duyurusunda bulunulmuştur ve tekrar dava açılmıştır.

KÜLTÜR MERKEZİ’Nİ NEDEN BİTİRMEDİN?

Ayrıca 2 yıl önce nikâh salonu, muhtarlık ve diğer resmi kurumların bir araya gelmesi amacıyla yapımına başlanan Rauf Denktaş Kültür Merkezi inşaatı durdurulmuş ve ne olacağı belirsiz bir hale gelmiştir. Bu kültür merkezi Ayazağa’nın gelirleri ile ve Ayazağa’nın yerine yapıldığı halde akıbeti belirsiz bir şekilde beklemekte kimseden aydınlatıcı bilgi alınamamaktadır. Mustafa Sarıgül 2012 Kasım’ında bitireceğini beyan ettiği inşaatı 1,5 yıl geçmesine rağmen ilerletip bitirmemektedir. Bu sosyal tesisin acilen bitirilmesini ve taahhüt edilen amaçlarla kullanılmak üzere Sarıyer Belediyesi’ne devir edilmesini istiyoruz.

AYAZAĞA’YA HİÇBİR ŞEY YAPMADI!

Ayazağa’ya 15 yıllık belediye yönetimi süresince ne kazandırdığını sizlerin takdirine bıraktığımız Sayın Mustafa Sarıgül’ün isteklerimizi kabul edeceğini ve bu haksızlığa dur diyeceğini ümit ediyor, bütün katılımcılara şükranlarımızı sunuyoruz. 

Haber: Elif Soykan

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.