Aslı Enver'den disleksi açıklaması!

Aslı Enver'den disleksi açıklaması!

Disleksi hastası (okuma ve öğrenme bozukluğu) olan Aslı Enver, "Çocukken bununla ilgili sorun yaşıyordum ama yıllar içinde bunun bir kusur olmadığını anladım" dedi.

ASLI ENVER TAKİPÇİLERİNİN SORULARINI YANITLADI

Bir süre önce adı eski basketbolcu Kerem Tunçeri ile aşk dedikodularına karışan oyuncu Aslı Enver sosyal medya hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı.

Oyuncu Aslı Enver, karantina günlerinde pek çok meslektaşı gibi hayranlarıyla iletişimde olabilmek için Instagram hesabını aktif kullanan isimler arasında yer alıyor.

Enver, önceki gün sosyal medyadan sevenlerine, "Malum hepimiz evdeyiz, hadi sor" ifadelerini kullanarak hakkında merak edilenleri samimi bir şekilde yanıtladı.

"ONDAN BİR PARÇA TAŞIMAK HOŞUMA GİDİYOR"

Çok bunaldığında müzik dinleyerek, yürüyüş yaptığını söyleyen Enver, bir takipçisinin "Parmağındaki yüzük dikkatimizden kaçmıyor. Kimden?" sorusuna,

"Canım Ayten'im rahmetli anneannemin yüzüğü. Ondan bir parça taşımak hoşuma gidiyor" şeklinde yanıt verdi.

asli-enver-den-disleksi-aciklamasi1.jpg

"DİSLEKSİ SİZİ NE ŞELİLDE ETKİLİYOR?"

Oyuncu, yüzünde estetik olup olmadığını merak edenlere, "Yok gözünüzün önünde büyüdüm zaten" dedi.

"Disleksi (okuma ve öğrenme bozukluğu) sizi ne şekilde zorluyor? Senaryoları nasıl okuyorsunuz?" sorusuna da Enver şu sözlerle yanıt verdi:

Okuma zorluğum var, evet. Çocukken bununla ilgili sorun yaşıyordum ama yıllar içinde bunun bir kusur olmadığını anladım.

Okumakta çok zorlanıyorsunuz ama zaman içinde kendinize uygun taktiklerle çözebiliyorsunuz. Ben senaryoların altını çizerek ve hemen ezberleyerek okuyorum. Pratikle bir şekilde kendi yolunuzu buluyorsunuz.

“OTUZ YAŞINDAN SONRA MANTIK”

Bir takipçisinin "Kalp mi, mantık mı? Hangisini dinleyelim?" sorusuna Enver, "Otuz yaşından sonra mantık. Deneyelim en azından" şeklinde yanıt verdi.

Enver, "Oyuncu olmasaydınız hangi mesleği seçerdiniz?" sorusuna "İç mimar" dedi. Ünlü oyuncu, "Aslen nerelisiniz?" sorusuna da "Babam Kıbrıs’tan, annem İstanbul. Ben Londra doğumluyum." yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.