Aslan bugün idmanda bir yıldızını daha kaybetti!

Aslan bugün idmanda bir yıldızını daha kaybetti!

Portekiz'in Dünya Kupası çağrısını bekleyen Sergio Oliveira, adını kısa listede göremediği için  hayal kırıklığına uğradı ve ayrılmadan önce Galatasaray ile antrenmana başladı.

Portekiz'in Dünya Kupası çağrısını bekleyen Sergio Oliveira, adını kısa listede göremediği için  hayal kırıklığına uğradı ve ayrılmadan önce Galatasaray ile antrenmana başladı. Tecrübeli oyuncu, bugünkü çiftler antrenmanında ayağını burktu ve yıldızın adı antrenmanın yarısında çıktı. Tutuklu oyuncuların son durumu Pazartesi günü yapılacak MR'dan sonra belirlenecek.

Spor Toto, Lig 1'in 15. haftasında Gençlerbirliği Stadyumu'nda Çaykur Rizespor'a 3-1 mağlup oldu. Gençlerbirliği teknik direktörü Mustafa Dalcı, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, "Aslında iyi başladık. İstediğimiz yere gittik. Biz alan savunması oluşturan bir ekibiz. Bu yüzden ilk yarıda beş oyuncuyu kale çizgisinin altına koymaya çalıştık. Bu hafta bordobet üzerinde çok çalıştık. Bu yüzden çalıştığımız organizasyonlarda gol atmak bizim için önemli. Altın'dan sonra ikinci bölge savunmamız vardı ve oyuncularımızın enerjisini ve hızını buradan, özellikle de Barış'tan hızlı bir oyun oluşturmak için kullanmak istedik. Golden'dan sonra böyle 3-4 tane seçenek bulduk. Finalde bu sorunları yaşadık. Yerleri daha verimli kullansaydık 2-0 bitebilirdi. Ekibimiz deneyimli bir ekiptir. İkinci yarıda rakip takımın tecrübesi ortada. Genç oyuncularımızın mücadelesi göz ardı edilemez. Tabii ki, deneyimi buna entegre edebilmeliyiz. Burada boşluklarımız var. Bu fırsatı ve ekibimizi biliyoruz. Deplasmanda ise son 4 maçımızda en çok puanı alıp ikinci yarıda transfer yasağının kalkmasıyla sağlam bir takım olacaklar. Devre sonuna kadar kalan maçlarda mutlaka gol bulmalıyız. Çünkü ikinci yarıda gerçekten ihtiyacımız olacak" dedi.

Trabzonspor geçen sefer sadece Samet Akaydın'ı transfer bordobet giriş etmek istemişti ve Adana Demirspor, Yüksek reyting istediği için onu takdir etmişti. Milli takıma da çağrılan 28 yaşındaki stoperin nabzını tutmaya devam eden Cenup'a bu arada yeni bir teklifte bulunabilirler. Trabzonspor doğumlu Samet'e talip olan  bir diğer kulüp de Beşiktaş'tan 2.5 milyon euro talep ediyordu. Bu yaz kadrosuna Tayyip Talha'yı da katan Siyah-Beyazlılar, Adana Demirspor'da eski takım arkadaşı Samet'i de kadroya katmayı hedefliyor. Hem Trabzonspor hem de Beşiktaş, iç saha rotasyonunu desteklemeyi başaran defans oyuncusunu izlerken, Adana Demir Spor 2.5 milyon avroluk bir teklifle kapıyı açmayı planlıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.