Arda Turan Fedakarlığı

Arda Turan Fedakarlığı

Arda Turan Fedakarlığı

 

Barcelona macerası sonrası Medipol Başakşehir ile sözleşme yaparak İstanbula gelen Arda Turan, özel yaşantısı ve futbolu ile de oldukça yoğun şekilde eleştirilere hedef olmuştu. Süper Lig 12. hafta mücadelesinde kendi evinde Medipol Başakşehir'i konuk eden Galatasaray 1-0 mağlup olmuştu. Başakşehir'de forma giyen Arda Turan, karşılaşmadan önce Fatih Terim'in elini öpmüş ve bu fotoğrafla gündeme gelmişti. Oyuncunun ara transferde Galatasaray'a döneceği iddiaları da ileri sürülmüştü. Şimdi ise Arda bu konuda kararını vermiş gözüküyor.

Yetersiz Performans

Kiralık oynadığı Başakşehir'den aldığı ücret konusunda yüzde 50 indirim yapan Arda Turan, çıktığı 38 maçta 2 gol ve 4 de asistlik bir performans sergiledi. Canlı bahis siteleri bulunuyor. Bu performansı ile beklentileri karşılamayan futbolcu Başakşehir'in ileriye dönük planlarında yer almıyor. Arda Başakşehir forması altında son kiralık sezonunu yaşıyor. Barcelona kapısı da Arda için kapalı durumda. Youwin giriş açıklanacak.

Galatasaray'a Dönecek mi?

Yerli oyuncu konusunda sıkıntı yaşayan ve takıma liderlik yapabilecek bir oyuncuya ihtiyaç duyan Galatasaray'da, transfer için Arda Turan adı da geçmişti. Muslera dışında takıma aidiyet duygusu konusunda güçlü oyuncunun kadroda kalmaması takım içinde handikap niteliğine gelmişti.

Dinamobet ise bekleniyor Fatih Terim'in onay vermesi durumunda ocak ayı transferin de Arda Turan için girişimler başlayacak. Bu konuda Arda Turan'ın ise yakın çevresinde bulunanlara teklif halinde boş mukaveleyi imzalayacağını söylediği belirtildi.

.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.