Aral, sevgili Şevval Şahin’in paylaşımı için Nişantaşı’nda ‘Namus fotoğrafla ölçülmez’ dedi!  

Aral, sevgili Şevval Şahin’in paylaşımı için Nişantaşı’nda ‘Namus fotoğrafla ölçülmez’ dedi!  

Yiğit Marcus Aral, katıldığı bir televizyon programında soruları bilemeyip stüdyoyu terk eden ve hemen ardından gittikleri Amerika tatilindeki sevgilisi Şevval Şahin’in paylaşımı için ‘Namus fotoğrafla ölçülmez’ dedi.

Ünlü model Şevval Şahin ve sevgilisi Yiğit Marcus Aral, 3 aydır Bali’de tatil yapıyorlardı. Türkiye’ye gelir gelmez Erzurum’a giden sonrasında da İstanbul’a dönen çiftten Aral, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.

“NAMUS FOTOĞRAFLA ÖLÇÜLMEZ”

Yiğit Marcus Aral, sevgilisi Şevval Şahin’in tatilde paylaştığı iddialı fotoğrafları asla kıskanmadığını söyledi. Aral, model sevgilisine şu sözlerle sahip çıktı:

“Zaten o fotoğrafları ben çekiyorum. Biz konuya sosyal medyada olumsuz yorum yazanlar gibi bakmıyoruz. Zaten namus da öyle ölçülmüyor. Şevval’in işi mankenlik. O fotoğrafları genç ve sağlıklıyken çektirmeyecek de ne zaman çektirecek. Estetik fotoğraflar...”

Aral;“Şevval, enteresan şekilde bu konuları fazla kafaya takmıyor. Başkası olsa depresyona girerdi. Zaten kışı Türkiye’de geçirmek istemiyorduk. Buralar malum soğuk. Ondan Amerika’ya gittik.”

“ŞAŞALI BİR HAYAT YAŞAMIYORUZ”

Yiğit Marcus Aral, sosyal medyada yansıttıkları gibi şaşaalı bir hayat yaşamadıklarını da belirtti: “Bali’de 3 ay kaldık. Genelde tatil yaptık. Birkaç projem de vardı. Bali’de bir mülk edinmek istiyoruz. Şevval çok özleyince Türkiye’ye döndük. Ben, 7-8 yıldır Bali’ye gidiyorum ve sevdiğim bir yer. İşim yatırım üzerine. Genellikle emlak ve kripto para yatırımları yapıyorum. Sanıldığı gibi gösterişli değil, normal bir hayatımız var.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.