Araba çaldığı söylenen Tolga Karel hapse mi girecek!

Araba çaldığı söylenen Tolga Karel hapse mi girecek!

Yaprak Dökümü dizisi ile gündeme gelen ünlü oyuncu Tolga Karel araba hırsızlığı suçlamasıyla karşı karşıya kaldı. Kiraladığı aracı teslim etmeyen Tolga Karel arabayı çaldığı iddia arasında. Tolga Karel hapse mi girecek? Tolga Karel kimdir?

Yaprak Dökümü dizisi ile gündeme gelen ünlü oyuncu Tolga Karel araba hırsızlığı suçlamasıyla karşı karşıya kaldı. Kiraladığı aracı teslim etmeyen Tolga Karel arabayı çaldığı iddia arasında. Tolga Karel hapise girecek mi?

Yapram Dökümü dizinde oynadığı Oğuz karakteri ile üne kavuşan en son survivor adasında yarışıan tolga Karel İçin Sıkıntı Günler Başladı Ercan Topçu'ya ait araç kiralama firmasından sözleşme ile 30 gün karşılığında bin 400 TL bedelle araç kiralayan Tolga Karel, süre dolmasına rağmen aracı teslim etmeyince davalık olmuştu. Mahkeme Karel’e takipsizlik kararı verdi.

Ünlü oyuncu Tolga Karel'in evine geçtiğimiz yıl Eylül ayında hırsız girmiş; nakit, ziynet eşyaları kapı önündeki otomobilin anahtarı çalınmıştı. Karel'in şikâyeti üzerine polis, oyuncunun evine giren hırsızların peşine düşmüştü. Karel'in çalınan aracının kiralık olduğu ortaya çıktı.

Araç, Ercan Topçu'ya ait araç kiralama firmasından sözleşme ile 30 gün karşılığında bin 400 TL bedelle kiralanmıştı. Ersin Topçu, sözleşme süresi dolmasına rağmen kiralanan aracın Tolga Karel tarafından getirilip teslim edilmediğini belirterek savcılığa başvurdu.

Topçu, Tolga Karel'in "güveni kötüye kullandığını" iddia ederek ünlü oyuncunun cezalandırılmasını istedi. Savcılık tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Savcılık, aracın çalınmasında herhangi bir kusuru olmadığını belirterek ünlü oyuncunun üzerine atılı "güveni kötüye kullanmak" suçu unsurlarının oluşmadığını kaydetti.Takipsizlik kararı verilirken Karel'in çalınan eşyaları ve kiralık arabası daimi arama kararıyla aranıyor.

Tolga Karel kimdir?

Tolga Karel (d. Tolga Önce, 1 Ekim 1978, İstanbul), Tolga Karel dizi, sinema ve tiyatro oyunculuğu ile tanınan Türk aktördür. Ayrıca şarkı sözü yazarlığı ve bestecilik de yapmıştır. “Cin Geçidi” ismini taşıyan kısa film, başta “Yaprak Dökümü” olmak üzere “Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam” ve “Kanıt” gibi televizyon dizilerindeki başarılı performansıyla internette fazlaca takip edilen sinema ve tiyatroculuk alanında yazdığı köşe yazıları ve Bulgaristan’da düzenlenen “Best Model” yarışmasından elde ettiği derece ile bilinir.

Tolga Karel üniversite eğitimine İstanbul’da Yeditepe Üniversitesi Fransız Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde başlamıştır. Bu bölümde iki sene devam etmiş fakat sonra okulu bırakarak konservatuarda okumaya karar vermiştir. Paris Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olan Tolga Karel Sinematografi ve Drama alanlarında eğitim görmüştür. Tolga Karel ayrıca yine Paris’te sinema ve tiyatro eleştirmenliği alanında yüksek ihtisas yapmıştır.2014'te Star TV'de yayınlanan Survivor'da ünlüler takımında 102 gün kaldıktan sonra 9 Haziran 2014 günü elenmiştir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.