Alman turistler'in Anıtkabir ziyareti

Alman turistler'in Anıtkabir ziyareti

Almanya'dan gelen TUI'nin turist grubu 19 Mayıs Atatürk´ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı´nda Anıtkabir´i ziyaret ederek Ata'ya saygıda bulundu.

Aynı okuldan mezun eski öğrencilerden oluşan Alman turistler, TUI’nin konukları olarak Türkiye´yi gezdiler. 19 Mayıs Atatürk´ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı´nda Anıtkabir´i ziyaret ederek Atatürk'e saygıda bulundular. Atatürk´ü anarak büyük öndere sevgi ve saygılarını belirtmek için çelenk koydular.


Aralarında Prof. Dr. Ottmar Walz ve Oğuz Öztürk'ün de bulunduğu 21 kişilik aynı okulu bitiren grup yılda bir buluşup birlikte tatil yapıyorlar. Vefalı olan arkadaşların Türkiye sevdası da ayrı bir güzellik taşıyor ve birlikte yaptıkları tatillerinin çoğunu Türkiye´de geçiriyorlar.


TUİ’nin Türkiye Temsilcisi ve Turizm Arastirma ve Strateji Merkezi Genel Müdürü  Hüseyin Baraner, Almanya´nın muhtelif şehirlerinde görevli akademisyenler grubu, 1 haftalık tatil programlarını Ankara´da başlatarak Anıt Kabir ziyaretiyle  Atatürk´e hayranlıklarını güzel bir jestle dile getirdiklerini söyledi.


Baaner, TUI´nin seyahat grubu olarak Türkiye´ye gelen Alman konuklar, Ankara´dan sonra eski Hitit başkenti Hattuşa´yı, Hacı Bektaş Veli´yi, Kapadokya´yı ve Konya´daki Mevlana Türbesi´ni ziyaret edeceklerini bildirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.