
Alışveriş Merkezleri Raporu
Rapora göre,İstanbul`da bulunan 23 alışveriş merkezinden 15`inde sağlık kabini, revir veya sağlık ekibi bulunuyor.
Tüketici Haklar Merkezi (TÜ-MER) tarafından hazırlanan "Alışveriş Merkezleri Raporu"na göre, İstanbul`da bulunan 23
TÜ-MER Genel Başkanı Ömer Keser, Genel Sekreter Gülten Altıntaş ve Hukuk Komitesi Başkanı Av. Faruk Hançer bir basın toplantısı düzenleyerek raporu açıkladı.
Keser, tüketicilerin derneğin şikayet komitesine alışveriş merkezleri konusunda yeterli bilgiye sahip olmadıklarını ifade ettiklerini dile getirerek, gelen talep ve öneriler doğrultusunda İstanbul`da bulunan 23 büyük alışveriş merkezi üzerinde bir araştırma yaptıklarını ve merkezlerin resmi
Ömer Keser, soruların, "Alışveriş merkezlerinde otopark var mıdır, ücret alınmakta mıdır? Engelliler için WC bulunmakta mıdır?
Rapora göre, 23 alışveriş merkezinin hepsinde otopark yer alırken, 2 alışveriş merkezi hariç diğerlerinin hepsinde engelliler için tuvalet bulunuyor.
23 alışveriş merkezinden 15`inde sağlık kabini, revir veya sağlık ekibi, 12`sinde ibadet için yer, 18`inde de annelere özel bebek emzirme ve bakım odası için ayrı yer bulunuyor.
Kaynak : Anadolu Ajansı
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.