ALİ KOÇ Yabancı Hakem Açıklaması

ALİ KOÇ Yabancı Hakem Açıklaması

Kulüpler Federasyonu ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç gündeme ilişkin bir açıklama yaptı.

Kulüpler Federasyonu ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç gündeme ilişkin bir açıklama yaptı. Koch, "Şu anda 22-23 hakemimiz var, 29 hakeme ihtiyacımız var" dedi. Eksik olan 6 yabancı hakemin elenmesi istendi. TFF'nin ise VAR açısından yönetmeye çalışması olumlu bir adım. Kulüp olarak tavsiyelerimizi yabancı hakemlere ileteceğiz. Görevimin başında betfica beklenen Joao Pedro da istenilen seviyeye gelemedi.İtalyan medyası, Fenerbahçe'de bekleneni veremeyen Joao Pedro'ya dava açtı. İtalyanlara göre Torino, Pedro'yu kiralamaya hazır. Fenerbahçe liderinin, Sampdoria'nın imzalamak istediği bir forveti de kabul edebileceği söyleniyor.

Valencia teknik direktörü transfer açıklaması

Valencia teknik direktörü Vargas Ekvador medyasına şunları söyledi: "Enna %100 Dünya Kupası'na odaklanmış durumda. Şu an için sadece bir milli takımı düşünüyor. Dünya Kupası'ndan sonra farklı seçeneklerimizi analiz edeceğiz. En iyi sonuçları bwrsağlayacağız. Fenerbahçe'nin 2 yıllık yeni sözleşme teklif etmeyi düşündüğü Valencia'nın sarı-lacivertlilerde mutlu olduğunu da söyleyen Vargas, şöyle devam ediyor: "Enna Türkiye'de mutlu, önceliği Fenerbahçe'de.

Superliga Genel Yayın Yönetmenimiz Ömer Necati Albayrak, Fenerbahçe'nin yıldız futbolcu Traore gündemini yorumladı Kanattaki çıkarcılığı Traore'nin takımına geçiyor, ona büyük yatırım... Burkina Faso'lu yıldız gol atmayı seven bir oyuncu Geniş oynamasına rağmen, sahayı daha çok bir hücum oyuncusu gibi konumlandırma ve defans oyuncularına ve beklerin arasındaki ceza sahasına girerek yedek oyuncu yaratma yeteneğine sahip Traore, kariyeri boyunca yaptığı yatırımı tek başına ödeyemez. Bunun en büyük sebebi ise üst üste aldığı sakatlıklar nedeniyle devamlılık sorunları yaşamasıydı.

27 yaşındaki oyuncu, üç yıl forma giydiği Lyon'da en iyi sezonlarından birini geçirdi. Burada 126 maç oynadı, 33 gol attı ve 16 asist yaptı. Bu performansının betfica giriş ardından 18.5 milyon Euro'ya Aston Villa'ya geçti. Premier Lig beklentilerini karşılamadı. Sonuç olarak, tam durumunda yaralandı. Bu nedenle benim dönemimin başında yolu Başakşehir'e düştü. Yıldız oyuncu özellikle üçüncü ligde oynayan bir takım için çok kaliteli bir yapım. Kolay adam çıkarmadır, atletizmini iyi kullanır, problem çözer. Fenerbahçe bu özellikleriyle iyi işler yapabilecek potansiyele sahip. Kim bilir, Jorge Jesus Türkiye'de taktik sadakat eksikliğini gidermek için birlikte çalışabileceği tek kişidir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.