Ali Koç: Korsan yayıncılık hırsızlıktır

Ali Koç: Korsan yayıncılık hırsızlıktır

Gösterim hakları açısından korsan dizilerin önüne geçmeleri gerektiğini söyleyen Ali Koç, "Korsan programlara kanun getirildi. Ülkemize minnettarız.

Gösterim hakları açısından korsan dizilerin önüne geçmeleri gerektiğini söyleyen Ali Koç, "Korsan programlara kanun getirildi. Ülkemize minnettarız. Kullanıcılara göre yaptırımlar getirilmeli, 10 kişiden 8'inde gördük. oyunu korsan olarak izleyin ve bu şovu yayınlayanların hepsinin denizaşırı olduğu ortaya çıktı. Kulüpler, federasyonlar ve yayıncılar kaybetti. Kasım ayından itibaren bazı kulüplerin nefessiz kalacağını söyledim. Bugün  bazı kulüpler maaş ödeyemeyeceklerini söylüyor. Üzgünüm, çok kötü. Hack tespiti sorunu Türk futbolunun gelişmesinde en önemli etkenlerden biridir.

"Brezilya'nın şampiyon olmasını istiyorum" Katar'da devam eden Dünya Kupası'nı değerlendiren Ali Koç, "Genç nesil Arjantin'i Messi yüzünden istiyor olabilir.

Antrenör Şenol Güneş yönetiminde Antrenman, tatbikatlar ve taktik Antrenmanı: ısınma koşusu, ayağa kalkmalarla başlar. ve esneme, pas sonrası mini kale oyunu ile devam eder, koşu ile biter ve kapalı kapılar ardında isabet ortalama 1:30 sürer. Yarın 11.00 ve 17.00'de siyah beyazlılar hazırlıklarına devam edecek. Öğretmenler Günü'nü güneş altında kutladı Futbolcular, bir dönem öğretmenlik yapan teknik direktör Şenol Güneş'in Öğretmenler Günü'nü çiçekler bırakarak kutladı.

Futbolculardan çiçek kabul eden ve kendisi için hazırlanan pastayı kesen Güneş, oyunculara hitaben yaptığı konuşmada öğretmenlerin çocukların isabet giriş hayatındaki önemine dikkat çekerek, "Öğretmenler geleceğin bel kemiğidir. Hocam benim ders verme sürem kısa olmasına rağmen öğrencilerimin başardıklarıyla gurur duyuyorum.Aynı şey koçluk için  de geçerli.Umarım sizinle başarabiliriz. Umarım gelecekte bugünden daha iyi olursun. Futbolda kazananlar ve kaybedenler vardır, bunu kafanıza takmayın. Oyununuzu geliştirmek daha önemlidir.

Trabzonspor Spor Başkanı Ahmed Aoğlu, kulübün Vakıflar Birliği toplantısının ardından basına açıklamalarda bulundu. Görüşmede 10 gün şartı olduğunu söyleyen Aoğlu, "Araştırmamıza göre Türkiye'de korsan program oranı yüzde 85. İngiltere başta olmak üzere Almanya'da korsan program yok. Aynı dönemde son 2-3 yıldır bu konuda çok ciddi aksiyon almak için çaba sarf ettik ama yine konuşuyoruz Faktörlerden biri de %80 değer kaybı yani dinleme gelirlerindeki düşüş. 4 yıl öncesine göre 500 milyon dolar, özellikle son yayın müzayedesinde gelir kaybındaki en büyük etken korsan gösterimler, kamuoyunun bu konuda bilinçlenmesi gerekiyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.