Ali Karaman: 'Biz gençlerimizi korumak için varız'

Ali Karaman: 'Biz gençlerimizi korumak için varız'

Şişli Kulüpler Birliği Başkanı Ali Karaman;‘Biz Amatör Spor Kulüpleri olarak gençlerimizi kötülüklerden korumak için varız. Bu vahşete son verilmeli' dedi.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Amatör Spor Kulüpler arasında yapılan müsabakalarda çıkan kavgada Küçükköy Spor taraftarı 17 yaşındaki Muhammed Yücel'in öldürülmesine tepkiler çığ gibi büyüyor.

Şişli Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı Ali Karaman’da 'Bu bir vahşettir' diyerek Şişli Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulundu.

"GENÇLERİMİZİ KÖTÜLÜKLERDEN  KORUMAK İÇİN VARIZ"
Biz gençliğimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmak üzerine kurulmuş kulüpleriz. Gençlerimizi kötülüklerden koruyacağız derken bu yaşananların bizlerin ne amaç ne de gayelerimize hitap etmemektedir. Ama yaşanan da bir gerçek var. Bunu inkar edemeyiz. Biz hem kulüp başkanları hemde kulüpler birliği olarak üstümüze düşen ne varsa yapmaya hazırız.

"SPOR CAMİASI EĞİTİLMELİ"

Ama bu vahşet artık hem yerel yöneticilerinizin hem de devletimizin ele alması gereken bir konusu haline gelmiştir. Bu iş bir eğitim ve spor polikası olarak ele alınıp değerlendirilmeli. 

İlk önce kulüp başkan ve yöneticileri eğitilmeli, sonra sporcular ve sporcu aileleri, dah sonra da trünlerin ele alınıp eğitilmesi gekir.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.