Ali Çamlı: Berna başkan Kayserispor'dan kopamaz

Ali Çamlı: Berna başkan Kayserispor'dan kopamaz

"Ben yönetimde değilken Berna'nın yanında olduğum gibi, o yönetimde olmadığında da  takıma destek oldu, birlikte bizimle olurdu. Başkan Berna, Kayserispor'dan kopamaz ve kopamaz" dedi.

Çamlı, Berna Gözbaşı'nın Kayserispor'la bağını koparamayacağını söyledi Çamlı, "Ben yönetimde değilken Berna'nın yanında olduğum gibi, o yönetimde olmadığında da  takıma destek oldu, birlikte bizimle olurdu. Başkan Berna, Kayserispor'dan kopamaz ve kopamaz" dedi.

Basın toplantısına TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve Giovanni Guidetti katıldı. Basın toplantısında açıklamalarda bulunan Mehmet Akif Üstündağ, "Türkiye Kadınlar A Milli Takımı'nın 5 yıldır teknik direktörlüğüne Giovanni Guidetti'yi getirdik. Bizim de kayınbiraderi o, halen Türkiye'de çalışıyor. 5 yıl önce Türk milli takımında çalışmaya başladı. Türk voleyboluna çok önemli katkıları ve hizmetleri olmuştur. Son dünya şampiyonalarından sonra onunla gittik. Birbirimizle konuştuk ve uzun toplantılar yaptık. Ayrı sonuçlar alıyoruz. Bu ayrılık sonucunda bir  de vasiyeti olmuştur. Topluluk Başkanı olarak, Giovanni Guidetti'ye bugüne kadar Milli Takım üssüne yaptığı hizmetlerden dolayı  teşekkür etmek istiyorum. Kendisine Vakıf Bank'ta başarılar diliyorum. Biz her zaman beraberiz. Çok değerli kulübümüze hizmet ediyor. Onun yardımını sowinbet almaya devam edeceğiz. Hiçbir zaman zor bir süreç yaşamadık. Ülkemiz ve Türk milli takımı için yaptıklarından dolayı kendisine çok minnettarım. Biz bu sonuca sohbet yoluyla ulaştık. Hakkımız varsa helaliz. Türk voleybolu inanılmaz bir ivme kazandı. Bu ivmenin devam edeceğini düşünüyorum. İnsanların yarınları olmayabilir. Ama bu görevde olduğumuz sürece en iyi şekilde devam etmek istiyoruz. Ödevlerini yapan, ter döken herkese teşekkür ederiz. Türk voleybolunun geldiği bugün Dünya Şampiyonasındayız, Avrupa Şampiyonasındayız. VNL'deyiz. Bu adamlar çok iyi bir ivme yakaladılar. VNL'de sadece erkeklere hizmet vermiyoruz. Onu da finalde kaybettik. İyi bir sowinbet giriş ivme ile yakalayabileceğimizi düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla 2024'te Paris'te kadınların katılım oranı %99, erkeklerin katılım oranı ise %51. Türk voleybolu her geçen gün kendini aşıyor ve atmaya da devam edecek.”

GUIDETTI: Başladığımızda Türkiye 15'inciydi, şimdi 7'nci

15 yıldır Türkiye'de yaşayan Giovanni Guidetti, "Burada olmaktan çok mutluyum. O parçam Türk diyebilirim. Son 5 yılda yaptığımız işten gurur duyuyorum. Madalyalar aldık, Olimpiyatlara katılmaya hak kazandık, Dünya Şampiyonasına gittik. Ayrıca biz çalışmaya başladığımızda Türkiye dünyada 15. sıradaydı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.