Aleyna Tilki’den Nişantaşı’nda oyunculuğu ve aldığı ücret açıklaması!

Aleyna Tilki’den Nişantaşı’nda oyunculuğu ve aldığı ücret açıklaması!

Aleyna Tilki, Nişantaşı’nda ‘İşte Bu Benim Masalım’ dizisindeki oyunculuğu ve aldığı ücreti ile ilgili açıklamalarda bulundu.

ALDIĞI ÜCRETİN GERÇEKLİK PAYI OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Exxen'de yayınlanan İşte Bu Benim Masalım dizisinde Cemal Can Canseven'le başrolü paylaşan Aleyna Tilki'nin diziden 2 milyon TL kazandığı iddiası gündeme gelmişti. Diziden elde ettiği kazançla ilgili sorulara ilk kez yanıt veren çiçeği burnunda oyuncu, konuşulan rakamların gerçeklik payı olduğunu söyledi.

ABLA OLDUM ARTIK BANA AYIP GELİYOR

İşte Benim Masalım dizisi ile oyunculuk kariyerine adım atan Aleyna Tilki'nin Cemal Can Canseven'le başrolü paylaştığı diziden 2 milyon TL aldığı iddialarıyla ilgili konuştu. Şarkıcı, "Çocukken böyle sorulara cevap veriyordum ama artık abla oldum. Biraz ayıp geliyor böyle para konuşmak. Olabilir, gerçeklik payı var" dedi.

DEMET AKALIN, DİZİYİ ELEŞTİRMİŞTİ

Bir zamanlar aralarından su sızmayan Aleyna Tilki'yi rol aldığı dizi üzerinden eleştiri yağmuruna tutan Demet Akalın,"Dünya starı olacağım dedi, yazık çocuk dizisinde oynuyor. Kimse bana destek olmuyor demiş, biz destek olsak ne olacak? Bize kimse destek olmadı. Ben ilk çıktığında ona çok destek oldum. Dünya starı olacağım deyip 3 sene sonra çocuk dizinde başrol oldu" sözleriyle yerden yere vurmuştu.

ALEYNA'DAN DEMET AKALIN'A GÖNDERME

Bu sözlerin hatırlatılması üzerine Tilki, Akalın'a üstü kapalı bir gönderme yaptı: "Çok destek gördüm, inanılmaz derecede... Gerçekten iyi işten, iyi müzikten anlayan ve ne kadar başarılı bir ekiple çalıştığımı kavrayabilecek birçok insan bana çok güzel destek verdi."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.