Alanyaspor'un teknik patronu Çağdaş Atan Açıklamalarda Bulundu!

Alanyaspor'un teknik patronu Çağdaş Atan Açıklamalarda Bulundu!

Tecrübeli çalıştırıcı Çağdaş Atan, Türk Telekom futbol sahasında yapılan karşılaşmadan sonra bir basın toplantısı düzenledi ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Alanyaspor’un  5. Haftada konuk ettiği Galatasaray için Alanyaspor teknik direktörü açıklamalarda bulundu. Kesinlikte galibiyeti hakkettiklerinin altını çizdi.

Yaptıkları maçta ilk hedeflerinin baskı kurma planı olduğunu anlatan Atan, İlk yarıdaki oyun bizi tatmin etti dedi. Ayrıntılı bilgiler Atakbetspor sitesinde anlatılıyor. Kırmızı kart çıkarıldıktan sonra, Galatasaray ekibi mücadelesini daha da arttırdı, dedi. Oynamamız için bize çok boş bir alan bırakmadılar. Eksiklerimizin farkına varmamızı sağladılar. İkinci devrede daha etkili olacağımızı düşünüyordum. Galatasaray takımı bizi bastırdı. Maç bitmeye yakın, şans eseri bir golle maçı kazanabildik. Kazanmayı gerçekten hakkettiğimizi düşünmekteyim.

Kesin bir duruş ve kazanmayı isteyen harika bir Alanyaspor sahadaydı. Maçı kazandığımızdan dolayı mutluluk içindeyiz. Bu yola çıktığımızdan beri bize destek olan atik futbolcularımı teşekkürü bir borç bilirim, açıklamalarında bulundu.

En büyük hayallerinin şampiyonluk olduğunu belirten Çağdaş Atan, Alanyaspor ekibi ile gelişerek gelmekteyiz. Şampiyonluk hedefi büyüktür.

Şampiyonluğa ilerlemek ve oynamak büyük bir cümledir. Çarpıcı bilgileri Atakbet girişspor sayfasında kaleme aldık. Bu kelimeleri ağzımıza alırken bu cümleleri kurarken asla korkmamaktayız. Yaptığımız son analiz toplantılarında bu cümleleri yine sarf ettik. Yaptığımız karşılaşma seviye atlamamıza neden oldu, güzel bir maçtı. Devamlılık bizim için önemli bir unsur.

Takım zirveye oynamaktan çekinmiyor. Karışımızda Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor Medipol Başakşehir, Sivasspor benzeri ezeli rakiplerimiz var. Zirveye mücadele eden atik bir Alanyaspor istiyoruz. Şampiyonluk sıfatı Alanyaspor kulübüne çok yakışacağını düşünmekteyim, söylemlerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.