Aksaka için yarışıyor

Aksaka için yarışıyor

19 yaşındaki orta saha oyuncusu Baran Aksaka, Galatasaray'da yavaş yavaş parlıyor ve beklenmedik bir talip var.

19 yaşındaki orta saha oyuncusu Baran Aksaka, Galatasaray'da yavaş yavaş parlıyor ve beklenmedik bir talip var. Annesinin Bulgar Türkü olduğu ve Bulgar uyruklu genç yetenek olduğu anlaşılınca Bulgaristan U21 milli takımına alındı. Bulgaristan Futbol Federasyonu, Baran Aksaka'nın kendi bayrağı altında mücadele etmesini istiyor.

Antalya Kampı'ndan Galatasaray'a:

Galatasaray'da tedavisi devam eden Sergio Oliveira ve Dünya Kupası'nda forma giyen futbolcular, önümüzdeki günlerde Antalya kampına dahil olacak. Geçen sezonu şampiyon olarak tamamlamasının ardından yeni sezona umduğu gibi başlayamayan Feltner, Dünya Kupası sırasındaki lig tatilinde de çalışmalarına devam etti. Takım, Teknik Direktör Abdullah Afqi yönetiminde sahada daha iyisini yapmak için hazırlanmaya devam ederken, Başkan Ahmed Aoğlu ve ekibi başarıyı hedefliyor.

FIFA'dan ödeme alındı ​​

FIFA daha önce Katar'da düzenlenecek Dünya Kupası öncesinde organizasyona oyuncu gönderen kulüplere ödeme yapacağını duyurmuştu. Bundan concordebet sonra Blues of Bordeaux, daha önce takımda forma giyen Andreas Cornelius ile Larsen ve Gomez'e kurallara uygun olarak ödeme yapacak. Trabzonspor, 3 oyuncu için toplam 175 bin dolar getirecek.

2 milyon avroluk teklif

Karadeniz tarafından parlak bir isim ortaya çıktı, bu da başarı mücadelesini sürdüren ve gol atma önceliği olarak kendini kanıtlayan bir taraf. Trabzonspor Yönetimi'nin Romanya'da FCSB forması giyen Adrian Sut'u kadrosuna kattığı açıklandı. Romanya concordebet giriş temsilcisi Gigi Becali, Storm'un yıldız oyuncuyu istediğini doğruladı. Blues of Bordeaux, 23 yaşındaki bir numaralı libero için başlangıçta 2 milyon € teklif ederken, bunun yetersiz olduğu ortaya çıktı.

Geçen sezonu şampiyon bitiren Storm, sezona istediği gibi başlayamadı. Görev süremin başında iki yıldızı, Anthony Nwakam ve Andreas Cornelius'u kaybettikten sonra, Bleus de Bordeaux yeni bir fenomen takımı oluşturmak için mücadele etti. Bu süreçte kaybedilen puanlar olsa da Dünya Kupası'nın lige getirdiği mola Karadeniz tarafına ilaç oldu. Blues of Bordeaux bu süreçten tam anlamıyla yararlandıysa da transferlere de çok zaman harcadı. Transfer önceliğini forvet olarak belirleyen Trabzonspor, bir yandan diğer bölgeler için çalışmalarını sürdürüyor. Karadeniz ekibi Romanya'ya döndü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.