Ak Parti yeni ilçe başkanı Şeref Sezgin’e yönetim için kulis

Ak Parti yeni ilçe başkanı Şeref Sezgin’e yönetim için kulis

Şeref Sezgin mazbatasını alarak resmen Ak Parti’nin Şişli İlçe Başkanı oldu. Parti tabanında; Şatıroğlu’nun açtığı tahribatı yok edebilecek, Sezgin’in oluşturacağı yeni yönetim için yoğun bir kulis yapıldığı iddia ediliyor.

ESKİ YÖNETİCİLERDEN SEZGİN’E KULİS

Şişli’de başarısız olan Şatıroğlu döneminde ki eski kadronun yeni yönetime girebilmeleri için yoğun bir kulis yaptıkları konuşuluyor. Aynı kişilerin de daha önceleri Şatıroğlu’nun tekrar ilçe başkanı yapılması için de yoğun kulis yaptıkları konuşulmuş ve istedikleri sonucu da alamamışlardı. Yine aynı kişilerin şimdi de Sezgin’in yönetimine girebilmek için yoğun bir kulis yaptıkları ifade ediliyor.

Yönetime girebilmek için denemedikleri yol bırakmayan, üstelikte başarısız olmalarına rağmen bu kadar ısrarcı olmalarına parti tabanı da tepki gösteriyor.  Artık teşkilata başarılı olabilecek yeni partililerin gelmesini beklen parti tabanının bu tutumuna Sezgin’in nasıl karşılık vereceği merakla bekleniyor.

MECLİS ÜYELERİ DE SESSİZ KALIYOR

Ak Parti’nin Meclis Üyelerinin de; Şişli’nin sorunlarıyla ilgilenecek, her hangi bir muhalefet yaptıkları da görülmedi. Meclis oluştuğundan bu yana toplam 4 toplantı gerçekleşti. Tüm ulusal basın, Şişli Belediyesi’ndeki yaşanan sansasyonları yazarken, Ak Partili Meclis Üyeleri tepkisiz kaldı. Kanuna aykırı birçok ihale yapılmasına rağmen yine sessizliklerini korumaları dikkat çekti.

Daha birçok olaya rağmen sessiz kalan Ak Partili Meclis Üyelerinin, Sezgin’in gelmesiyle, bu tutumlarının ne olacağı da merak konusu oldu.

SEZGİN’İ ZOR GÜNLER BEKLİYOR

Ak Parti’nin Şişli’de ki yaşadığı mağlubiyet, bir ilçe başkanı ve yönetimin ne kadar önemli olduğunu gösterdi. Bir tarafta, 17 Aralık operasyonunun yok edemediği bir Ak Parti var. Diğer tarafta ise; Ak Parti’nin ilçe başkan ve yönetiminin yaptığı hatalarla, seçim sonuçlarında beklenenin yarısı kadar oy alarak, Şişli’de seçimi nasıl etkileyebileceğinin net bir örneği yaşandı.

Sezgin’in, Şatıroğlu’nun Şişli’de bıraktığı izleri yok edip yeni bir sayfa açıp açamayacağı ve bu kadar sıkıntılı bir süreci nasıl yöneteceği önünüzdeki günlerde netleşecek. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.