Ak Parti Şişli'den Halep'e Yardım Konvoyu

Ak Parti Şişli'den Halep'e Yardım Konvoyu

Ak Parti Şişli İlçe Teşkilatı Halep'e Yardım Konvoyu Düzenledi

Halep’e Yardım konusunda Ak parti Şişli Kadın kolları ve Sosyal İşler Başkanlıklarının ortak yürüttüğü bir çalışmada ilk olarak olarak mikrofonlarımızı Sosyal İşler Başkanı Ahmet Kocakoç’a uzattık

Yapılan çalışmalar Hakkında detaylar veren Kocakoç; Sizler sadece bir Tır olarak biliyorsunuz, fakat alt katta depoda bir Tır malzeme daha var. Bu malzemeyide bu gece Halep’e ulaştırmak Üzere yola çıkartıyoruz dedi ve Bu Projede emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerini sundu.

Ak Parti Şişli Kadın Kolları Başkanı Habibe Macit 

Yapılan yardımların çok zor şartlarda tek tek hazırlandığına, görev alan herkesin elinden gelen herşeyi yaptığına, bu yapılanın insanlık görevi olduğuna dikkat çekti. Osmanlı soyundan geldiğimizi ve Osmanlı gibi Yardıma İhtiyacı olan herkese yardım eli uzatmaya hazır olduklarını belirten Macit; Gönderilen malzemeler arasında sadece kıyafet olmadığına, kadın erkek en ince ayrıntı ve ihtiyaçları düşünülerek hazırlanan paketlerde çanta, ayakkabı, kitap v.s. gibi bir çok ihtiyaç malzemesi olduğuna dikkat çekti. Bu yardımların toplanmasında ve tedariğinde gönüllü olan herkese teşekkürü bir borç bildiğini söyledi. Kadınların Türk toplumundaki yerine Dikkat çeken Macit, Kadın demek Anne demek Bizler bu çalışmaları Anne Şefkati ve toplayıcılığı ile yapıyoruz diye sözlerine ekledi.

Şişli Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Tekin’in ; 

Sadece Halep’mi ? Ak Parti Şişli İlçe olarak, Şişli’de ki yardımlarınız hangi boyutta sorusuna Macit; Şişli’de gece gündüz çalışan ekibimizle İhtiyacı olan herkese Parti, Dil, Din ayırmaksızın ilgileniyor ve elimizden gelen yardımı yapmaya gayret gösteriyoruz yanıtını verdi.

Kocakoç;  2017 yılından beklentilerinin büyük olduğunu söyledi ve hedefimiz Şişli Belediyesini almak ve Ak Parti olarak neleri başarabileceğimizi herkese ıspatlamak dedi. Sandık Bazlı Çalışmalarımız bu günden itibaren başlamıştır dedi.

Habibe Macit’in 2017 dilekleride aynı doğrultudaydı Şişli Halkına daha iyi bir Şişli sunmak için Çalışmalara yılmadan devam ediyoruz dedi ve Tüm Şişli Halkının Yeni Yılını Kutladı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.