Ak Parti Şişli’de Günday’dan tehlikeli hareketler!

Ak Parti Şişli’de Günday’dan tehlikeli hareketler!

Ömer Fuat Günday’ın istifa etmesine rağmen ilçe başkanlık koltuğunu bırakmaması Ak Parti Şişli’de tehlike sinyallerinin habercisi oldu.

AK PARTİ ŞİŞLİ'DE GÜNDAY HUZURSUZLUĞU

2019’da yapılacak seçimlerde belediye başkan aday adayı olarak istifa eden Ömer Fuat Günday halen ilçe başkanlık koltuğunu bırakmaması Ak Parti Şişli Teşkilatında huzursuzluk yarattı. Birçok Ak partili sosyal medyada bu durumu protesto eden paylaşımlarda bulundu.

İSTİFA EDEN BAŞKANLIK YAPAMAZ

Ak Parti tüzüğüne göre istifa eden ilçe başkanının yerine yönetim kurulu içerisinden bir başkan seçilmesi gerekiyor. 
İstifa eden başkan yönetim kurulu toplantıları yapamaz. İlçe başkanı olarak tahsis edilen korumayı ve ilçe başkanlığının aracını kullanamaz.

ÖMER FUAT GÜNDAY MAKAMI BIRAKMIYOR

Ömer Fuat Günday Ak Parti Şişli İlçe Başkanı gibi tüm görüşme ve faaliyetlere katılması dikkat çekti.
Yaşanan bu durum Ömer Fuat Günday’ın Şişli teşkilatının sağladığı imkanlardan vazgeçemediği olarak yorumlandı.
Ak Partililer parti tüzüğüne aykırı olmasına ve suç teşkil etmesine rağmen Günday’ın bunları yapmasının nedenleri mercek altına alınarak bir an önce gerçeklerin ortaya çıkartılmasını bekliyor.  

AK PARTİ ŞİŞLİ'DE TARİH TEKERRÜR EDİYOR

Ömer Fuat Günday’ın Şişli Belediye başkan adayı yapılmaması halinde yine Şişli teşkilatında geçmişte yaşandığı gibi kavga ve sıkıntılı günlerin yaşanabileceği ifade ediliyor.
Çünkü Şişli Belediye Meclis üyelerini belirlenmesinde mevcut başkan ile ters düşmesi söz konusu olacak.
Geçmiş dönemde Şişli İlçe Başkanı Nevzat Şatıroğlu aday olamamış ve Mukadder Başeğmez Şişli Belediye Başkan adayı olarak atanmıştı.

GEÇMİŞTE PARTİDE KAVGALAR OLMUŞTU

Geçmiş dönemde gerek meclis üyeliklerini belirlemede gerek seçim bütçesi oluşturulmasında gerekse de harcama ve seçim çalışmaları planlamasında parti içerisinde kavgalar olmuştu.
Nevzat Şatıroğlu’nun adamları Mukadder Başeğmez ve ekibine saldırmışlardı. Büyük kavga olmuş ve polis olaya müdahale etmek zorunda kalmıştı.
Şişli Gazetesi olarak o zamanda uyarmıştık. Ama gerekli tedbir alınmamıştı. Geçmişte yaşanan olayların benzeri bu günde yaşanıyor.
Ömer Fuat Günday’ın bu tutumu Ak Parti Şişli Teşkilatını sıkıntılı günlerin beklediğinin ayak sesleri olarak görülüyor. Geçmişte Şişli'de yaşanan bu kavgaların ve ayrışmalarıın önlemesi için görevlendirilen Ömer Fuat Günday bir müddet sonra kendine rakip olabilecek ve istemediği partilileri de tek tek dışlamıştı. 

AK PARTİ ŞİŞLİ'DE POTAYA GİRME İHTİMALİ VARKEN! 

Mustafa Sarıgül’ün DSP’den aday olacağının konuşulduğu bu süreçte Ak Parti’nin aradan çıkma ihtimali de söz konusu iken bu tutum ve davranışların Ak Parti Şişli’de tehlikenin boyutunu daha da artırıyor.

ŞİŞLİ GAZETESİ SÜREKLİ HABER YAPMIŞTI

Şişli Gazetesi olarak Ömer Fuat Günday ile Mustafa Sarıgül’ün birçok etkinlikte birliktelik yaptıklarının haberini yapmıştı. 
Şişli Belediye Meclisinde de birçok kararda Mustafa Sarıgül lehine kararlar alındığının haberlerini yapmıştık.
Ak Parti Şişli tarihinde yakalayabileceği en kritik bir süreçte böylesi bir tutumun seçim çalışmalarını doğrudan etkileyebileceği ifade ediliyor. Ayrıca Ak Parti Şişli Belediye Meclis Üyelerini belirlenmesinde büyük sıkıntıların da yaşanacağı ifade ediliyor.

AK PARTİ ŞİŞLİ BELEDİYESİ'Nİ 'AK'LADI

ak-parti-sisli-belediyesini-akladi-omer-fuat-gunday.jpg

AK PARTİLİ ÖMER FUAT GÜNDAY İLE MUSTAFA SARIGÜL İTTİFAKI

ak-parti-omer-fuat-gunday-sarigul-ittifaki.jpg

AK PARTİLİ ÖMER GUAT GÜNDAY İLE SARUGÜL BAYRAM NAMAZINDA

ak-parti-sisli-omer-fuat-gunday-ile-sarigul-ittifaki-bayram-namazinda.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum