Ak Parti Şişli Belediyesi ’ni ‘Ak’ladı

Ak Parti Şişli Belediyesi ’ni ‘Ak’ladı

Ak Parti Şişli İlçe Teşkilatı; müfettişlerin cirit attığı ve iki başkan yardımcısını görevden aldığı Şişli Belediyesi’ni meclis kararı ile akladı.

Ak Parti Şişli Teşkilatı Şişli Belediyesi’nin Nisan Ayı Meclis Toplantısı'nda, belediyenin hazırladığı denetim raporunu onaylayarak Şişli Belediyesi’ni akladı. Ak Parti Şişli belediyenin denetim raporunu onaylamakla kalmadı bir de bu raporu hazırlayan Şişli Belediyesi’ne teşekkür etti.  

MÜFETTİŞLERİN AKLAMADIĞINI AK PARTİ ŞİŞLİ AKLADI
İç İşleri Bakanlığı müfettişleri Mart Ayı’nda Şişli Belediyesi’nde yaptığı soruşturmada iki başkan yardımcısını görevden uzaklaştırmıştı. Aradan bir ay geçmesine rağmen müfettişler halen Şişli Belediyesi’nde aktif olarak soruşturmaya devam ediyor. 
Tüm bu gelişmelere rağmen Ak Parti Şişli İlçesi Şişli Belediyesi’nin denetim komisyon raporunu aklayarak bir de teşekkür etmesi ironi yarattı.

AK PARTİ ŞİŞLİ’Yİ 'AK'LAYACAĞIZ DERKEN 
MECLİS KARARI İLE BELEDİYEYİ RESMEN AKLADI 

Ak Parti Şişli İlçe Başkanlığı’na yeniden  seçilen Ömer Fuat Günday tebrikleri kabul ederken gelen misafirlerine sürekli Şişli’yi ‘Aklayacağız’ diye açıklamalarda bulunuyordu. Günday’ın bu açıklamalarından sonra Ak Parti’nin meclis kararıyla Şişli Belediyesi’ni ‘Aklayarak’ ve de Hayri İnönü’ye teşekkür edilmesi siyasi kulislerde Ak Parti Şişli’nin kafalarının karışık olduğu esprilerine neden oldu.  

AK PARTİ ŞİŞLİ BELEDİYESİ'NİN GEÇMİŞİNİ TEMİZLEDİ
Ak Parti’nin Şişli Belediyesi'nin hazırladığı bu raporu onaylaması ile Şişli Belediyesi’nin bir yıllık tüm çalışmalarının denetimden geçmesi ve belediyenin tüm çalışmalarının kabulü anlamına geliyor.
Şişli Belediyesi'ni denetleyen müfettişlerin denetiminden geçemeyip iki başkan yardımcısını görevden aldığı bir dönemde olması dikkat çekti. Yani İç İşleri Bakanlığı Müfettişlerinin aklayamadığı Şişli Belediyesi'ni Ak Parti Şişli İlçesi'nin aklaması bu nedenle çok dikkat çekici oldu. 

ÖMER FUAT GÜNDAY HANGİ GEREKÇEYLE OY İSTEYECEK  
Şişli Belediye Başkanlığı’na talip olduğu iddia edilen Ak Parti Şişli İlçe Başkanı Ömer Fuat Günday’ın yerel seçimlerde meclis kararı ile akladığı Şişli Belediyesi ve Hayri İnönü karşısında hangi gerekçelerle oy isteyeceği merak ediliyor.
Hayri İnönü’nün bile kendi ekibini aklayamayarak sürekli değişiklik yaptığı bir ortamda Ak Parti’nin bir yılın tamamını aklaması dikkat çekici. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.