Ajax ve Beşiktaş Karşılaşması Hakkında

 Ajax ve Beşiktaş Karşılaşması Hakkında

 Ajax ve Beşiktaş Karşılaşması Hakkında

 

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi içerisinde C Grubunda 28 Eylül Salı günü olacak Hollanda’nın Ajax takımına konuk olacaktır. Bu maç öncesinde iddiaa risk yönetimi de maç hakkında oranları belirlemiştir.

Ajax’a 1.06 galibiyet oranı verilmiştir. Beşiktaş’ın kazanması durumunda ise oran 12,00 olarak belirlenmiştir. Maçın beraberlik olma durumu ise 5,60 olarak belirlenmiştir. restbettakip.com

Hollanda Takımları ile Gerçekleşecek Olan 8. Maç

Beşiktaş Hollanda ekipleri ile birlikte Avrupa Kupalarında 8. Kez karşı karşıya gelecektir. Beşiktaş’ın şimdiki rakibi Ajax’dır. Daha önce de iki defa karşılaşma yapmışlardır.

İlk karşılaşması 1966-1967 sezonunda o zamanlarda Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası 1. Turunda olmuştur. Bu maçı deplasmanda 2-0 ve İstanbul’daki rövanşı da 2-1 olarak kaybetmiştir. Beşiktaş UEFA Kupa Galipleri Kupası’nda Ajax ile ikinci kez 1993-1994 de eşleşmiştir. Burada 2. Tur ilk maçında deplasmanda 2-1 mağlup olmuştur. Aynı şekilde evinde gerçekleştirdiği maçta da 4-0 kaybetmiştir. Şampiyonlar Kulüpler Kupası’nda 1991-1992 sezonunda bir başka Hollanda ekibi olan PSV Eindhoven’ın rakibi olan Beşiktaş İstanbul’da gerçekleşen karşılaşmada 1-1 beraberlikle sonuçlandırmıştır. Deplasmandaki karşılaşmasını da 2-1 mağlup olarak tamamlamıştır.

Kısacası Siyah Beyazlılar Hollanda ekipleri ile bugüne kadar 8 maç yapmıştır. Bu 8 maçında 5’ini kaybetmişlerdir. Bu ülke takımlarına karşı iki kez üstünlük sağlayan Beşiktaş aynı zamanda bir karşılaşmayı da beraberlikle tamamlamıştır. Beşiktaş 9 gol atarken kendi kalesine 15 gol almıştır.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.