Ahmet Çalık için bütün Konya yasa büründü!

Ahmet Çalık için bütün Konya yasa büründü!

Geçirdiği trafik kazasından sonra hayata gözlerini yuman Konyaspor’un 27 yaşındaki oyuncusu Ahmet Çalık, Konyalılar tarafından üzüntüyle uğurlandı. Başarılı oyuncu, ölümünün ardından hatıralarıyla anıldı.

Konya Ankara yolunda 11 Ocak 2022’de geçirdiği kaza sonucunda hayatını kaybeden İttifak Holding Konyaspor oyuncusu Ahmet Çalık için Konyalılar yasa büründü. Bedava bonus Konya Büyükşehir Belediyesi, şehirde farklı bölgelerde yer alan tabelâlarda oyuncunun fotoğraflarını yayınladı. Oyuncuyu “Seni Unutmayacağız” sloganları ile anan kulüp yetkilileri, tesise ya da stadın bir bölümünde Ahmet Çalık adını vereceklerini açıkladı.

Ahmet Çalık Adı Takımın Müzesinde Yaşatılacak

Genç yaşta hayatını kaybeden ünlü sporcu için yasa giren Konyaspor, oyuncunun adını stadın bir bölümünde yaşatacaklarını belirtti. Kulüp, Ahmet Çalık’ın forması olan 6 numarayı kulüp müzesinde genç oyuncunun adıyla sergileyecek. Çalık için 6 numaralı formayı emekli ettiğini açıklayan ekip, sosyal medyada da genç oyuncuya anılarını paylaşarak veda etti.

“6 numarayı Ankaralı olduğum için almıştım”

İttifak Holding Konyaspor’un başarılı oyuncusu, vefatından önce katıldığı maçlarla ve verdiği röportajlarla anılıyor. 9 Mayıs 2021 tarihli son röportajında Çalık, sezonu kazasız belâsız atlatmak istediğini belirtmişti.  Röportajda forma numarasının sorulması üzerine aslında 5 numarayı sevdiğini belirten oyuncu, 6 numaralı formayı ise Ankaralı olduğu için aldığını söylemişti.

Yaptığı röportajda takım arkadaşlarından da bahseden oyuncu, oyuncu arkadaşı Abdülkerim Bardakçı için çok iyi anlaştıklarını ve kendisini çok sevdiğini söylemişti. Bedava bonus veren siteler Genç futbolcu ayrıca takımın teknik direktörü için iletişiminin çok iyi olduğunu ve yönetimini beğendiği dile getirmişti.

Çalık, ayrıca hayatı boyunca en mutlu olduğu anları da röportajında anlattı. Oyuncu en mutlu olduğu anın Milli Takıma seçildiği an olduğunu söylemişti.

Konyaspor Kulübü hakkında da konuşan oyuncu, Galatasaray’da oynarken takımını takip etmeye başladığını belirtti. Başka takımlardan da teklif alan oyuncu, Konyaspor’u özellikle tercih ettiğini belirtmişti.

Bedavabonusoyna.com


 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.