Adayları Olacağız

Adayları Olacağız

Cenk, zirve yarışıyla ilgili olarak, "Hocamız tek stratejiye takılıp kalmıyor.

 

Cenk, zirve yarışıyla ilgili olarak, "Hocamız tek stratejiye takılıp kalmıyor. İki diziliş deniyoruz. Üç maçımız çok önemli. 9'u aldığımızda yukarı çıkıyoruz. Yetişkinler birbirleriyle oynarlar. Kaybetmezsek şampiyonluğun ana rakibi biz olacağız” dedi.

“Performansa bağlı olarak sözleşmem uzayabilir” Beşiktaş'taki kontrat durumu hakkında konuşan deneyimli oyuncu, “Sözleşmem var. Sözleşmemdeki bir uzatma maddesi. 1+1'i imzaladım. Bir yıl, performansı uzatmanın bir yolu. Ayrıntılara girmeyeceğim.

Portekiz'de düzenlenen Kroket Dünya Şampiyonası'nda Kadın Milli Takımımız belli değil... Rio 2016 Olimpiyatları ve Tokyo 2020  Paralimpik Oyunları'nda arka arkaya şampiyonluklar kazanan Kadın Milli Takımımız, dünya yolunda ilerliyor. Tüm zamanların totobi şampiyonu olma yolunda 1 numara. Güney Kore ve Cezayir'in (10-4) ardından Ay Yıldızlar, Kanada A Grubu'nda Danimarka ile 3-3 berabere kaldı. Dünya Şampiyonası'nda ilk kez podyuma çıkan Adam Miller, C Grubu'nun üçüncü yarışında ilk yenilgisini aldı.9-6 mağlup olan Adam Nationals, maçın bitimine beş dakika kala 6-3 öne geçti. güçlü rakipler, Brezilya.

Avrupa Seferi, Galatasaray'ın yoğun harcama programıyla başlıyor. Erden Timur'un Fransa ve İtalya'ya iniş yapması gündemdeki birçok yıldızla tartışmaları son aşamaya taşıyor. Sarı-kırmızılı ekip, Ocak ayında yıldız yapımcıları ve iki milli yıldızı  renklerine bağlamayı planlıyor.

Galibiyetsiz Kupa

Galatasaray, Antalya'daki hazırlık kampı öncesi İstanbul'da totobi giriş iki hazırlık maçı oynayacak. Sarı-kırmızılı ekip önce Rayo Vallecano'ya 2-1 yenilirken, ardından Villarreal maçı 4-3 kaybetti. Aslan, Antalya'nın ilk hazırlık maçında Millspoor'un Adana'sıyla da  berabere kaldı ancak Dünya Kupası nedeniyle devre arasında lig galibiyeti göremedi.

Yönetim destek verdi

Galatasaray yönetimi Antalya kampında takımı yalnız bırakmadı, Adana Demirspor'u tribünden izledi. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk, maç öncesi teknik heyet ve oyunculara başarılar diledi ve maçın ardından maçı birlikte izledi.

Baran Aksaka maksimum puan 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Baran Axaka, Villarreal ile oynadığı son hazırlık maçında alkışlandı ve Mirespoor'un Adana'sına tezahürat yaptı. Okanbrook, gencin performansıyla ilgili olarak, "Baran bugün olumlu bir şey yaptı ve maç boyunca topun üzerindeydik. Rahat ve kendinden emin oynuyordu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.