Abdullah Avcı: Çok iyi miyiz? Değiliz. Kötü müyüz?

Abdullah Avcı: Çok iyi miyiz? Değiliz. Kötü müyüz?

Bleus de Bordeaux Dünya Kupası hazırlıklarına devam ediyor. Trabzonspor dün çifte antrenman yapmasına rağmen, çift gollü maçla sona eren sabah seansında oyuncular taktiksel çalıştı.

Bleus de Bordeaux Dünya Kupası hazırlıklarına devam ediyor. Trabzonspor dün çifte antrenman yapmasına rağmen, çift gollü maçla sona eren sabah seansında oyuncular taktiksel çalıştı. Teknik heyet, başta genç oyuncular olmak üzere Karadeniz ekibinin performansından memnun kalırken, program hocası Abdullah Afçi, Antalya kampında altyapıdan birkaç isim seçecek.

"Dovbyk'i asla kaybetmek istemiyorum"

Trabzonspor'un gündemine oturan Artem Dovbyk ile ilgili hocası açıklamalarda bulundu. Dnipro teknik direktörü Evgeny Krasnikov, "Sözleşme sorunları kulüp içinde. Oynar, gol atar. Bu sadece Dnipro hayranlarını değil, bir bütün olarak Ukrayna'yı sowinbet memnun etti. Bence şu anda ülkedeki 1 numaralı vurucu o. Tabii ki böyle atak bir oyuncuyu asla kaybetmek istemem.

Edin Visca hazır

Edin Visca 3 aylık sakatlığının ardından işlerine geri döndü ve antrenmanların en coşkulu isimlerinden biri Boşnak yıldızlar aradaki farkı kapatmak için daha çok çalışıyor ve yerine Mehmet Ali Yılmaz onu Fenerbahçe derbisine  tam anlamıyla hazır bırakamadı. Aralık ayının son haftasında, ilk 11 ile savaşı başlatmaya yönelik tehlikeli bir sonuç. Sakatlıktan dönen bir diğer Perez ise hâlâ takımla antrenman yapıyor.

Yusuf'ta Abdullah Avcı tedavisi

Yusuf Yazıcı, görev süresinin sonuna kadar Lille'e kiralandı ve kalan periyottaki performansı beklentilerin oldukça altında kaldı. Ligde ilk kez sakatlanan sowinbet giriş ve 3 maç cezalı olan Yusuf, Dünya Kupası sezonunun ardından güzel bir dönüş yapmayı hedefliyor. Teknik Direktör Abdullah Avcı, özel olarak görüşerek adeta oyuncularını öpen yıldızların isimleriyle de ilgilendi.

Orta sahada çözüm bulmak

Abdullah Avcı  geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, orta sahada rakiplerle karşılaşmada sorun yaşadıklarını, şutların %71'inin orta sahadan geldiğini söyledi. Tecrübeli teknik direktör, ülkeler arasındaki orta saha sorunlarına çözüm arıyor. Zaman zaman Gbamin-Siopis ikilisinde oynamaya çalışacak olan Avcı, Doğucan'ı bir kez daha rotasyonuna alacak. Abdülkadir Yaşam ve Bardhi de kanatlardan ziyade ortada kullanılacak. Fenerbahçe'nin yıldız golcüsü Ennel Valencia, Dünya Kupası kampanyasına Ekvador forması ile devam ediyor. Sarı lacivertlileri ancak gösterdiği muhteşem söz bu kadar endişelendiriyor. Giants'ın açacağı maçta Katar'ı iki golle eleyen Ekvadorlu kaptan, o maçı bitiremeyip, yorgunluk ve dayaklar nedeniyle mücadelenin sonunu kulübeden izledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.