40 Gün 40 Gece Alışveriş Dolu Günler!

40 Gün 40 Gece Alışveriş Dolu Günler!

18 Mart – 26 Nisan tarihleri arasında yapılacak İstanbul Shopping Fest ile 40 gün 40 gece boyunca sürecek alışveriş çılgınlığı başladı!

İstanbul’u bölgede bir alışveriş ve eğlence merkezi haline getirmeyi hedefleyen İstanbul Shopping Fest yeni bir fikir değil. Bu uzun yıllardır çeşitli kurumlar tarafından hayal edilen bir proje. Bu hayal doğrultusunda Türkiye İhracatçılar Meclisi koordinasyonunda birçok kuruluş birlikte yola çıktı ve şimdi bu gerçeğe dönüşüyor.
Festival boyunca birçok marka ve AVM’de yüzde 30’lara varan indirimler olacak. Ayrıca akşam saat 20.00’dan sonra perakendeciler “alışveriş heyecanı hiç bitmesin” diye gün içerisinde yaptıkları indirime ek yeni kampanyalar düzenleyecek. İndirimler, gece 02.00’a kadar sürecek. Belli saatlerde yüzde 50’ye varan indirimler olacak. Her cumartesi şehrin iki yakasında birer AVM gece 02.00’a dek nöbetçi olacak.
Nişantaşı, Şişli, Taksim, Bakırköy, Fatih, Bahariye ve Bağdat Caddesi gibi önemli alıveriş noktaları da festivalin merkezi olacak. Taksim Meydanı’nda 40 gün sürecek festival boyunca kullanılacak 10 metrelik özel bir vitrin kurulacak.
Festival boyunca birçok marka ve AVM’de yüzde 30’lara varan indirimler olacak. Belli saatlerde yüzde 50’ye varan indirimler olacak.41 noktada kurulacak vitrinler arasında istanbul konseptli vitrin yarışması düzenlenecek. SMS yoluyla belirlenecek en iyi üç tasarımın ödüllendirileceği yarışmada oy verenler arasında yapılacak çekilişle bir daire hediye edilecek.Kapalıçarşı, Mısır Çarşısı gibi geleneksel alışveriş merkezleri de diğerleriyle beraber festivale katılacak.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.