30 Ağustos'ta bazı yollar kapalı

30 Ağustos'ta bazı yollar kapalı

İstanbul'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları nedeniyle Vatan Caddesi'nde tören yapılacak. Tören nedeniyle yarın Vatan Caddesi ve caddeye bağlı bütün yollar trafiğe kapatılacak.

İstanbul Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, yarın Vatan Caddesi'nde yapılacak 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları nedeniyle caddenin trafiğe kapatılacağı belirtildi.

Vatan Caddesi'ne bağlı güzergahların da trafiğe kapatılacağı kaydedilen açıklamaya göre trafiğe kapatılacak yollar şöyle: "Topkule, Mahmutbey Köprüsü, Vatan Caddesi'nin Aksaray Metro İstasyonu'na kadar olan kısmı ile bu caddeye çıkan bütün yollar, Oğuzhan Caddesi, Topkapı, Edirnekapı Kavşağı, Vatan Caddesi kesişim Noktası, Mahmutbey Yolu, Mahmutbey Köprüsü ile Sultançiftliği arasında kalan yol"

Vatan Caddesi yerine sürücülerin kullanacakları alternatif güzergahlar ise şöyle; " D-100 Karayolu'ndan Vatan Caddesi'ne gidecek sürücüler, Haliç Tüneli, Edirnekapı, Fevzipaşa Bulvarı, Ayvansaray, Balat Yolu, Unkapanı ve Sirkeci istikametini kullanacaklar. E-80 Karayolu'nu kullanacak sürücüler, Milliyet Caddesi karşısından TEM istikametini, sahil yolunu kullanacaklar ise Yenikapı, Kumkapı ve Sirkeci istikametini kullanacaklar."

Açıklamada, Fatih'teki hastanelere ulaşmak isteyen acil yardım ekiplerinin sahil yolunu tercih ederek Atatürk Bulvarı, Aksaray ve Milliyet Caddesi istikametini takip etmeleri önerildi. Öte yandan Anadolu Yakası'nda da bazı yolların trafiğe kapatılacağını aktaran Valilik, Üsküdar'da yapılacak tören nedeniyle, Harem ile Üsküdar arasındaki sahil yolunda geliş ve gidişlerin kapatılacağını bildirdi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.