2014 yılında, yönetimin bonservis bedeli tüm hızıyla devam ediyor

2014 yılında, yönetimin bonservis bedeli tüm hızıyla devam ediyor

Bu köşelerde TFF resmi rakamlarının iyi görünmediğini ve "gemi batacak" demiştim.

Bu köşelerde TFF resmi rakamlarının iyi görünmediğini ve "gemi batacak" demiştim. Şehir dizini görünmek istemiyor Çok fazla hata yaptı, kötü para harcadı, vs. Örneğin Beşiktaş, Gomez'i bırakmayıp Gomez'i ikna etmek için kendini feda etmiş olsaydı, o takım çok daha istikrarlı olabilirdi, üç  dört şampiyonluk daha kazanabilir ve Şampiyonlar Ligi'nde  marka değerini yükseltebilirdi. Haydi Gomez, bu olaydan ders alınırsa, Aboubakar-Talisca takımı korunursa hatalar yapılır ve başarılı sezonlar tekrarlanır.

Biz her zaman kısayolları kullanırız.

Talisca'ya 20 milyon € verip onu kovamayacağımızı betmino söyledikten sonra, onun yerine daha fazlasını harcadık. Aynı şey Gomez, Abubakar ve diğerleri için de geçerli. Yatırım yapıyoruz ama karşılığını alamadan yeni yatırımlara geçiyoruz. Bu bir kısır döngü! Sonuç ne olacak derseniz, tüm toplum birlikte hareket ederse işler daha güzel olur derim. Bu dayanışmayı gerektirir. Ancak birliği sağlamak için eleştiriyi kabul etmek gerekir. Mesela Başkan Çebi'nin işi kişiselleştirmesi ve Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk'ün eleştirilerine gücenmesi yanlış olur. Beşiktaş'ta kurumlar ve  temsilcileri görevlerini tam olarak yerine getirmelidir. Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk de görevini yapıyor. Olayları böyle görmeli ve diyalog kurmalısınız. Örneğin Çebi ile Yamantürk'ü daha sık bir araya getirmek iyi bir başlangıç.

Not: Beşiktaş Divan Başkanlığı görevinin alıcısı Beşiktaş Kulübü Başkanıdır, ikinci Başkan değil! Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı transferle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kazancı, öncelik alanlarını açıklarken Hakim Ziyech, Samet Akaydın ve Sofiane Feghouli hakkında da önemli açıklamalarda bulundu. Siyah Beyazlı kulübün sportif direktörü Ceyhun Kazancı, hazırlıklarını sürdürmek için Antalya'da bulunan Beşiktaş'ın transfer çalışmalarıyla ilgili bir güncelleme paylaştı. Öncelik verdikleri alanlara ilişkin olarak  Kazancı, "Şenol hocamız saldırıyı yeterli görüyor. Şu ana kadar herhangi bir talepte bulunulmadı. Savunma için birkaç düşüncemiz betmino giriş var. Artur Masuaku iyi bir oyuncu, ancak sakatlığının etkisiyle bölgede güçlü bir fiziksel yedek olabilir. Canel'in kulüple ilgili iddialarına ilişkin Kazanzi, "Canel veya menajeri ile herhangi bir görüşmemiz yok. Söylentilerin nereden geldiğini bilmiyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.