20 Kişi Yaralandı, Kolu ve Bacağı Kırılanlar Var.

20 Kişi Yaralandı, Kolu ve Bacağı Kırılanlar Var.

Şişli Belediyesi tarafından düzenlenen Boğaz Gezisi'nde, tekne hızla Ortaköy İskelesi'ne çarptı. Kaza nedeniyle, teknede bulunanlardan 20 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Hastaneye kaldırılanların bazılarının vücudunda kırıklar olduğu öğrenildi...

Şişli Belediyesi'nin düzenlediği Boğaz Gezisi'nde dün saat 11.00 civarında tekne kazası yaşandı. Beşiktaş İskelesi'nden 120 yolcu ile hareket eden gezi teknesi henüz bilinmeyen bir nedenle Ortaköy İskelesi'ne çarparak kaza yaptı.

kazazedeler-003.jpg

Şişli Belediyesi Kültür Müdürlüğü'nün düzenlediği "Boğaz'da ücretsiz tekne turu'' kaza ile sonuçlandı. Tekne turu saat 11:00’de Beşiktaş’ta başladı, içinde Şişli sakinlerinin bulunduğu 120 kişi vardı.
Kaza, gezi teknesinin yanaşırken Ortaköy İskelesi’ne çarpması sonucu meydana geldi. Kaza nedeniyle çeşitli yerlerinden yaralanan yaklaşık 20 kişi hastanelere kaldırıldı. Durumu hafif olanlar ayakta tedavi edilirken vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olan diğer yaralılar ortopedi servislerine kaldırıldı.
 
Başkan Hayri İnönü de kazada yaralananları hastanede ziyaret etti. Şişli zabıta ekipleri hastaneye gelerek yaralılara yardımcı olmaya çalıştı...
 
inonu-yaralilarla.jpg  ortakoy-iskelesi-001.jpg
 
ŞİŞLİ BELEDİYESİ YAZILI AÇIKLAMA YAPTI
Yapılan açıklamada ; “20 Eylül 2016 saat 11.00’de Beşiktaş İskelesi’nden 120 kişi ile hareket etti. Kaza neticesinde 5 vatandaşımız hafif şekilde yaralanmış olup, hastanelere sevk edilerek tedavileri gerçekleştirilmiştir. Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, olay yerine derhal giderek incelemelerde bulunmuş ve daha sonra da hastanede hafif yaralı komşularımızı ziyaret etmiştir. Kaza ile ilgili olarak gerekli işlemlerin yapılması ve olayda sorumluluğu olan kurum ve kişilerin tespiti için yasal başvurularımız gerçekleşmiştir” denildi.
 
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.