12. mağazayı açtı 'Lideriz' dedi

12. mağazayı açtı 'Lideriz' dedi

Koçtaş'ın 12'nci mağazası, Korumax Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nde Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç tarafından açıldı.

Mağazanın açılışında konuşan Mustafa Koç, 2007 yılının ilk mağazasını, kısa süre önce İzmit'te açtıklarını, yılın ikinci mağazasını da Bursa'da açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek şunları söyledi: "2 yılda 7 yeni mağaza açtık. Koçtaş, artık ev geliştirme sektöründe lider pozisyonunu pekiştirmiştir. Önümüzdeki kısa dönemde, Türkiye çapındaki mağazalarımızın sayısını daha da artırmayı planlıyoruz. Hedefimiz, Koçtaş kalitesini ülkemizdeki tüm evlere götürmektir. Zira Koçtaş'a ilgi her geçen gün artıyor, bu da bizi cesaretlendiriyor.''

Bursa'nın, sosyo-ekonomik gelişmişlik açısından Türkiye'nin beşinci büyük ili olduğuna, çalışan ve işyeri sayısı açısından da İstanbul ve İzmir'den sonra üçüncü sırada yer aldığına dikkat çeken Koç, topluluk olarak Bursa'da büyük yatırımlara imza attıklarını kaydetti. Koç; "Sayıları 500'e yakın bayilerimiz sayesinde, Bursalılar ile her zaman sıcak ve yakın bir ilişkimiz olmuştur. Şimdi de Bursa'nın çağdaş yaşam gereksinimlerine seslenen bir ev geliştirme merkezi açmaktan dolayı mutluyuz'' diye konuştu.

Koçtaş'ın açılış kurdelesini protokolle birlikte kesen Koç, mağazayı kısa bir süre gezdikten sonra ayrıldı.

Korumax Alışveriş ve Eğlence Merkezinin zemin katında bulunan Koçtaş Bursa mağazası, toplam 5 bin 500 metrekare kapalı alan üzerinde faaliyet gösteriyor. Koçtaş'ın, İstanbul Kartal, Şişli ve Yenibosna, Ankara, İzmir Bornova ve Balçova, Antalya, Edremit, Kuşadası, Bodrum ve İzmit olmak üzere 11 mağazası bulunuyor. Mağazada, dekoratif ürünlerden mobilyaya, ev tekstili ürünlerinden mutfak, banyo ve seramiğe, bahçe mobilyalarından aydınlatma ürünlerine, genç odasından hazır perdeye, halıdan boya ve parkeye kadar on binlerce ürün satılıyor.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.