1 Yaş Doğum Günü İçin Pasta Örnekleri

1 Yaş Doğum Günü İçin Pasta Örnekleri

Bütün doğum günü kutlamaları çok özel olsa da bir yaş doğum günü her zaman biraz daha özeldir.

Bütün doğum günü kutlamaları çok özel olsa da bir yaş doğum günü her zaman biraz daha özeldir. Bebeğin ilk yaşının kutlanması tüm aile için bir heyecan olurken bu kutlama aynı zamanda bebeğin ailenin dostları ile tanıştırılması olarak da organize edilebilir. Hiç unutulmayan yıllar sonra baktığınızda ise en değerli varlığınızın ilk doğum günü olarak hatırlayacağınız bu organizasyonda doğum günü pastası olarak özel tasarım pasta çeşitlerini tercih edebilirsiniz. 1 yaş doğum günü pastası tasarımları yapacağınız organizasyonun konseptine göre değişebilir. Dilerseniz bebeğinizin cinsiyetine göre bir konsept seçebilir dilerseniz de bebeğinizin en çok sevdiği çizgi kahramanlardan oluşan bir pasta tercih edebilirsiniz.

 

Prenslere ve Prenseslere Özel Tasarım

 

Taç detayı ile gönlünüzün prens ve prensesleri için tercih edebileceğiniz bu pasta sahip olduğu detayları ile oldukça sevimli bir doğum günü pastası oluyor. Gerçek bir taç kadar dikkat çekici duran pasta figürü pastanın göz alıcı olmasını sağlıyor. İki katlı pasta tasarımını organizasyonunuza göre değiştirebilirsiniz. Pastanın renklerini de yine konseptinize uygun olacak şekilde ayarlayabilir ya da detaylandırabilirsiniz.

 

 

Minnie ve Mickey Mouse

 

Çocukların en çok sevdiği kahramanlar arasında yer alan Minnie ve Mickey Mouse tasarım pastalarda oldukça keyifli bir detay olarak sunuluyor.  İki sevimli kahramanın kıyafetlerinde yer alan siyah, kırmızı, beyaz ve sarı renklerin yer aldığı pastalar öne çıkarken dilerseniz farklı renklerde de Minnie ve Mickey tasarımlı pastalar yaptırabilirsiniz. Butik pasta tasarımlarında tek sınırın hayal gücünüz olduğunu bilerek konseptinize ve zevkinize göre istediğiniz tasarımı seçebilirsiniz.

 

 

Doğum Günü Vurgusu

 

1 yaş doğum günü pastası seçerken temanız genel olarak “ilk doğum günü” olduğu için dikkatinizi bu yöne verebilirsiniz. Sayı forumda pasta tasarımları doğum günü konsepti için ideal olurken ayrıca pasta üzerinde yer alan kaplamalarda ve figürlerde istediğiniz seçimi yapabilirsiniz. Hem sayı formunda hem de bebeğinizin ilgisini çeken oyuncakları içeren bir pasta doğum günü kutlaması için oldukça şık bir tercih olur.

 

 

Hello Kitty’nin Güzelliği

 

Sevimli kedi kahraman Hello Kitty pek çok kız çocuğunun en sevdiği karakterlerden birisidir. Beyaz kedicik pembe elbisesi ve sarı tokası ile her an sevimli olmayı başarırken harika bir doğum günü pastası fikrinde yer alabilir. Hello Kitty figürlü 1 yaş doğum günü pasta çeşitleri ile küçük kızınız için harika bir parti organize edebilirsiniz.

 

 

Yaramaz Minionlar

 

Film serisi ile milyonların sevgisini kazan minionlar pasta tasarımlarında da çok sık tercih ediliyorlar.  İstediğiniz pasta boyutunu seçtikten sonra üzerinde hangi minionların yer alacağına karar vermeniz pastanızın hazır olması için yeterlidir. Çocuğunuz için unutulmaz bir doğum günü hazırlarken dikkat ettiğiniz her detay kutlamanızın daha kusursuz olmasını sağlar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.