Her Ay Dünyanın Farklı Mutfaklarını Getirecek

Her Ay Dünyanın Farklı Mutfaklarını Getirecek

İstanbul Marriott Hotel Şişli'de dünya lezzetleri etkinlikleri Tay şeflerden Tayland yemekleriyle başlıyor.

İstanbul Marriott Hotel Şişli, 2017 yılında misafirlerini her ay dünyanın farklı mutfaklarıyla buluşturacak.
12 Ocak'ta Tay mutfağı ile başlayacak etkinlikler önümüzdeki aylarda İspanyol, Çin, Fransız, Türk, Meksika, Ortadoğu, Japon, Hint, İtalyan ve Alman mutfakları ile devam edecek.

Bangkok'tan gelen deneyimli şef Jasvir Sanghera ve ekibi 12 - 25 Ocak tarihleri arasında İstanbul Marriott Hotel Şişli'nin misafirlerini Tay mutfağının en beğenilen örnekleriyle tanıştıracaklar.
Kış soğuğunda içinizi ısıtacak aromatik çorbalar, Tay yemek kültürünün vazgeçilmezi, sulu yemek anlamına gelen kırmızı ve yeşil köri çeşitleri, farklı zevklere göre et, tavuk ya da deniz mahsulleriyle hazırlanan geleneksel pirinç erişteleri başta olmak üzere birçok Tay lezzeti menüde misafirlerin beğenisine sunuluyor.

5 yıldızlı uluslararası zincir otellerde Tay mutfağı şefi olarak çalışmasının yanı sıra bir dönem Tayland'da aşçılık okulunda dersler veren ve sadece bu etkinlik için Bangkok'tan İstanbul'a gelen Şef Sanghera, meraklılarına Tay yemeklerini öğretmek üzere aynı tarihlerde İstanbul Marriott Hotel Şişli'de workshoplar da düzenliyor.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.