Zirkonyum Diş Tedavisi Nasıl Yapılır?

Zirkonyum Diş Tedavisi Nasıl Yapılır?

Zirkonyum diş tedavisi, diş estetiği yöntemlerinden biridir.

Zirkonyum diş tedavisi, diş estetiği yöntemlerinden biridir. Zirkonyum, doğada bulunan ve çıkarılan beyaz bir metaldir. Zirkonyum metal destekli kaplamalar diğer porselen dişlere benzemez. Metal bir görünüm ya da metal tadı vermez. Doğal yapısı ile insan ağzına tamamen uyar. Zirkonyum diş, insanın doğal dişlerine oldukça benzer. Normal metale göre daha dayanıklıdır. Zirkonyum diş tedavisinin en büyük avantajı zirkonyum dişlerin dayanıklı, uzun ömürlü ve sağlam olmasıdır. Arka bölge dişlerde ve ön dişlerde estetik bir görüntü sergiler. Beyaz katmanı sayesinde dişler lekesiz ve pırıl pırıl görünüyor. Dent Nis Diş Kliniği’nde zirkonyum diş tedavisi profesyonel bir doktor, deneyimli ekip ve teknolojik cihazlar eşliğinde yapılır. Zirkonyum diş fiyatları hakkında ayrıntılı bilgi almak için http://www.dentnis.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Zirkonyum Diş Tedavisi Hakkında

Zirkonyum diş tedavisi sonucunda, dişleriniz bembeyaz, düzgün ve estetik görünür. Zirkonyum diş, koyu renk oluşumun önler. Morluk ve kararma yapmadığı için estetik olarak tercih edilir. Doğal bir madde olan zirkonyum, tamamen sağlığa zararsızdır. Zirkonyum diş tedavisi yaptırmadan önce istek, beklenti ve ihtiyaçlarınızı hekiminize açık bir şekilde ifade etmelisiniz. Diş eti tedavisi ile birlikte zirkonyum diş tedavisi yapıldığı zaman dişler hem sağlıklı hem estetik olur.

Renk ve yapısı deforme olan, diş beyazlatma işlemlerinden sonuç alamamış, çarpık, eğik, bozuk dişlere sahip, kesik ya da kırık dişlere sahip, çatlak dişlere sahip olan, diş kaybı ya da dişlerinin arası açık kişiler zirkonyum diş tedavisi yaptırabilir.

Estetik olarak  zirkonyum, doğal dişler gibi göründüğü için estetik olarak görünüm de bir o kadar naturel olmaktadır. Zirkonyum maddesinin ışık geçirgenliğinin olması parlak ve canlı bir görüntü sağlar. Zirkonyum doğadan çıkarılan bir madde olduğu için kesinlikle insan sağlığını tehdit etmez, sağlıklıdır. Bunun yanı sıra insan vücuduna alerji yapmaz. Zirkonyum aynı zamanda ısı yalıtıcı olduğu için dişlerde bulunan soğuk sıcak hassasiyetini giderir. Böylece dilediğiniz sıcaklıktaki içeceği rahat bir şekilde tüketebilirsiniz. Metal destekli protezlerden çok daha hafif olan zirkonyum, ağızda herhangi bir tat değişikliğine sebep olmaz.

 

Zirkonyum diş fiyatları hakkında ayrıntılı bilgi almak için http://www.dentnis.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.