Zico'dan acele edin mesajı

Zico'dan acele edin mesajı

Fener'in Brezilyalı hocası Zico, geçen sezon sonunda yaşananları hatırlattı ve yönetime acele edin mesajı verdi..

Zico televizyonlardan canlı yayınlanan basın toplantısında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Brezilyalı hoca Zico takımdaki tüm yabancıların kalmasını isterken "Brezilya'da bir laf vardır şampiyon takım bozulmaz" dedi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ İÇİN KADROMUZU GENİŞLETMELİYİZ

Zico, önümüzdeki sezon mücadele edecekleri Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde
başarılı sonuçlar almak için, kadroyu genişletmek zorunda olduklarını söyledi.

Brezilyalı çalıştırıcı, konuyla ilgili, ''Şu anda kadromuz dar. Genişletmemiz lazım ki Şampiyonlar Ligi'ndeki olasılığımızı arttıralım. Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden takımları Fenerbahçe'nin kadrosuyla karşılaştırın, arada fark var. Bunu göz önünden kaçıramayız'' şeklinde konuştu.

SEZON BAŞINDA TAKIM HAZIR OLSUN

Avrupa kupalarında belli hedefleri tutturmak için yeni sezon başında futbolcularıyla konuşacağını kaydeden Zico, ''Bu yüzden sezon başı kampında ilk gün bütün futbolcularımızın kadroda bulunmasını istiyoruz ki, sezon içinde sorunlar yaşamayalım'' dedi.

''ÜMİT KUPAYI KALDIRABİLİR''

Brezilyalı çalıştırıcı, kaptan Ümit Özat'ın, FC Köln ile anlaşması hatırlatılarak ''Bu gelişmelere göre Ümit yarın kupayı kaldıracak mı?'' şeklindeki soruya, ''Ümit Özat hala yarınki takımımın kadrosunda bulunuyor. Resmi olarak gittiğini görmedim. Yarınki kadroda da olacağına göre, kesinlikle kupayı kaldırabilir'' yanıtını verdi.

YABANCILARA ÖVGÜ

Zico, taraftarların çok eleştirdiği Deivid'e sahip çıkarken "Deivid Manisa'da attığı golle bize liderliği, Trabzon'a attığı golle de şampiyonluğu getirdi. birazcık şansı olsa direkten dönen topları gol olsa şimdi en sevilen isimlerden birisi olurdu. Keza Kezman da Galatasaray'a ve Beşiktaş'a attığı gollerle şampiyonluğumuza katkıda bulundu" diye konuştu..

 
 
internethaber
 
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.