'Yüzlerine çarpmazsam adam değilim!'

'Yüzlerine çarpmazsam adam değilim!'

Hakkındaki 5 yıllık hapis cezası Yargıtay'ca onanan CHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı Gürbüz Çapan, CHP'nin 3. Bölge Aday Tanıtım toplantısında konuştu. Kendisine tuzak kurulduğunu belirten Çapan, "Orası mezar taşı da olsa oradayım!" diyerek sonuna kadar

      CHP İl Örgütü'nün 3. Bölge'deki belediye başkanları ile belediye başkan adaylarını ve aday adaylarını bir araya getirdiği "Büyük Buluşma" adlı organizasyona Gürbüz Çapan damga vurdu. Hakkında kesinleşen 5 yıllık hapis cezası Yargıtay'ca onanan Çapan'a salonu dolduran CHP'lilerden büyük destek geldi.
      CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül'ün de katıldığı organizasyon Büyükçekmece World Point Sosyal Tesisleri'nde düzenlendi. Organizasyona Mustafa Sarıgül ve Gürbüz Çapan'ın yanı sıra Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Avcılar belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir Belediye Başkan Adayı Özgür Karabat, bölge milletvekilleri, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

"ATTIKLARI ÇAMURLARI YÜZLERİNE ÇARPMAZSAN ADAM DEĞİLİM"

    Belediye başkanları ile başkan adaylarının tek tek söz aldığı toplantının ilgi odağını Esenyurt Belediye Başkan Adayı Gürbüz Çapan oluşturdu. Hakkında kesinleşen 5 yıllık hapis cezası Yargıtay tarafından onaylanan Çapan, hukuki mücadelesini sonuna kadar sürdüreceğini ifade etti. Büyük bir destek altında konuşmasını yapan Çapan, "Esenyurt'un çamurunu yok ettim ama hala benim üzerime atılan çamurlar duruyor, o çamurları atanların yüzüne bu çamurları çarpmazsam adam değilim!" dedi.

"BU TUZAĞI AŞACAĞIZ"

    Kendisine yönelik bir tuzak kurulduğunu belirten Çapan, "Şimdi buradan söylüyorum; Esenyurt yoksul ama onurlu bir yerdir. Esenyurt'ta yoksul halkımız, her türlü onursuzluğa, haysiyetsizliğe cevap verecektir. Geçen sefer Ergenekon çuvalına attılar beni şimdi başka bir dümene yatmaya çalışıyorlar. Bu tuzağı aşacağız, hep beraber önce İstanbul'u sonra da Türkiye'yi bu karanlıktan kurtaracağız" şeklinde konuştu.

"İMAN KUVVETİYLE BUNLARI ALTEDECEĞİZ"

    AKP'nin Türkiye'de bir korku imparatorluğu kurduğuna dikkat çeken Çapan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Yedi düvele düşman ettiler bizi, mahallede kimse kimseyle konuşamıyor, bu nasıl bir korkudur, bu korku imparatorluğunu ne kadar süreceğini sanıyorsunuz? Kalkın ayağa iman kuvvetiyle bunları alt edeceğiz. Bizim zamanımızda kimse tehdit edilmeyecek, kimse ayrılmayacak, kimsenin dini, ırkı, mezhebi tartışılmayacak hep beraber güneşe yolculuğa çıkacağız."

"ESENYURT'TA 25 BİN İNSANI DOLANDIRDILAR"

    Esenyurt'ta belediye ve müteahhitleri el ele vererek 25 bin insanı dolandırdığını belirten Çapan, "Benim yaptığım apartmanlar hepsi çift dairedir, hepsi güneşe eşit mesafededir, şimdi? Koca koca apartmanlar yapıyorlar; arka daire, daha da arka dair, ucuz daire diye. 25 bin konutzede var Esenyurt'ta. 25 bin insanı dolandırdılar, belediye ile müteahhitler el ele verdi zincir kurdular. Bütün bunların hesabını göreceğiz! Orası mezar taşı olsa da oradayım! Sonuna kadar mücadele! Bütün İstanbul'da sonuna kadar!" ifadelerini kullandı.

ÇAPAN'A SARIGÜL DESTEĞİ

    Konuşmasını alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde bitiren Gürbüz Çapan'a Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül'den de destek geldi. Ayağa kalkarak bir süre Çapan'a sarılan Sarıgül, "yanındayım" mesajı verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.