Yumruk yumruğa kavga

Yumruk yumruğa kavga

Sarı sıcak Programından açıklama geldi...

Sarı Sıcak adlı programın sunucuları Ferhat Göçer ile Hüsnü Şenlendirici reklam arasında yumruk yumruğa kavga etti.

Göçer'in yayın sırasında kendisine söz vermemesine ve sürekli kendisinin konuşmasına sinirlendiği öğrenilen Şenlerdirici reklam arasında Göçer'in üstüne yürüdü.

Ağız dalaşıyla başlayan tartışma sonrasında yumruklaşan ikiliyi prgram ekibi ayırdı.

Göçer, Şenlendirici'nin yumruğuyla şişen dudağındaki ve yüzündeki morlukları gizlemek için makyaja başvurdu.

Olayla ilgili konuşan Hüsnü Şenlendirici "İkimiz de müzik adamıyız. Yaptığımız müzikle ilgili olarak bir tartışma yaşadık. Biz iyi program ve müzik yapmak için bu tür tartışmalar yaparız. Geçtiğimiz yıl da aramızda böyle bir tartışma yaşadık. Program sonrasında sarıldık ve aramızdaki problem bitti. Bu tartışma tamamen müzikle ilgili bir tartışmaydı.

SARI SICAK PROGRAMINDAN GELEN BASIN AÇIKLAMASI


DEĞERLİ BASIN MENSUPLARI,


Firmamızın yapımcılığını üstlendiği “Sarı Sıcak” programının ATV' deki 4 Temmuz 2007 tarihli canlı yayınının ardından medyada çıkan abartılı, gerçekten uzak haber ve yorumlar, sizlere bu açıklamayı yapmamızı zorunlu hale getirdi.

Ferhat Göçer ile Hüsnü Şenlendirici' nin reklam arasında birbirleriyle yumruk yumruğa kavga ettiği, Hüsnü Şenlendirici' nin canlı yayın sırasında sahneyi terk ettiği, Ferhat Göçer'in hastanelik olduğu, doktor raporu aldığı ve dava açmak için darp raporu aldığı şeklindeki haber ve yorumlar tümüyle gerçek dışıdır.

Canlı yayının ilk dakikalarında Barış'ın ölüm haberinin gelmesiyle, yapımcı firma olarak repertuarda ve yayın akışında radikal değişiklikler yapmak zorunda kaldık. Dolayısıyla, bu acı olaydan etkilenen sunucularımız ve konuk sanatçılarımızda önlenemez bir moral çöküntüsü oldu.

Ferhat Göçer ile Hüsnü Şenlendirici nin reklam arasında kuliste program içeriğiyle ilgili tartıştıkları, birbirlerine seslerini yükselttikleri doğrudur. Aynı odada orkestra elemanları ve yapım grubunun da bulunduğu bir ortamda, iki sanatçının birbirine şiddet uygulama kalkışması, yumruklaşması kesinlikle gerçek dışıdır.

Bu tür tartışmalar, her dizi setinde, her film setinde, her canlı yayında olabilir. Bizim programımızda da bundan öte abartılacak, eleştirilecek, yargısız infaz yapılacak bir kavga olmamıştır. Kaldı ki, reklam arasında yaşanan bu sözlü tartışmanın ardından Ferhat Göçer ile Hüsnü Şenlendirici, canlı yayına gerektiği gibi devam etmiş, her profesyonel gibi, ekran arkasındaki tatsız olayı daha o anda unutmuştur.

Canlı yayın bitiminde şirketimizde bir araya gelen Ferhat Göçer ile Hüsnü Şenlendirici, gereksiz tartışmaya nokta koymuş, iki sanatçı birbirlerinden özür dileyip, kardeşçe, dostça sarılıp, öpüşmüşlerdir.
Kaldı ki, gerginliğe sebep olduğu öne sürülen yapımcı Ahmet Çelenk, Ferhat Göçer ve Hüsnü Şenlendirici ile yıllara dayanan bir dostluk içindedir. Yayın sonrası neredeyse sabahın ilk ışıklarına kadar süren bir yemek yenmiş, Ferhat Göçer konser için gideceği Konya'ya, Hüsnü Şenlendirici ve Ahmet Çelenk tarafından uğurlanmıştır.

Bu arada, “Sarı Sıcak” programında yaşanan gerginliği abartarak ve saptırarak tartışan bazı magazin yorumcuları, “Zaten geçen yıl da yumruklaşmışlar” “Ferhat Göçer dava açacakmış, rapor almış”, “Hüsnü canlı yayını bırakıp gitmiş”, “Birbirlerini hiç sevmiyorlar para için bir aradalar” ve neredeyse her yorumun başında “duyduğumuza göre” ibaresini kullanarak, adeta dedikodu yapmış ve eleştiri sınırlarını fazlasıyla aşmışlardır.Öncelikle altını çizmekte yarar görüyoruz, Videotek olarak yapımını üstlendiğimiz “Sarı Sıcak” öyle çok emek isteyen bir programdır ki, ne firmamız, ne Ferhat Göçer,ne de Hüsnü Şenlendirici, bu programa rakamlarla, maddiyatla bakmaz, bakamaz. Bırakın programın sunucularını, “Sarı Sıcak”a konuk olan değerli sanatçılarımız da bu emeğin ve ön hazırlığın canlı şahitleridir. Yani, “Sarı Sıcak”, iki saatlik canlı yayında şarkısını söyle git tarzı bir müzik eğlence programı değildir. “Sarı Sıcak”, düzeyli eğlenceye, kaliteli müziğe gönül veren yorumcularımızın, müzisyenlerimizin şık bir vitrinidir.

Saygılarımızla




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.